Borna Jaksic/PIXSELL
Borna Jaksic/PIXSELL

Talijani se raspisali: Novog Mandžu žele Milan i Atalanta, spominje se 4-5 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 29.04.24. | 20:39

Već u siječnju, unatoč tome što je samo 5 puta izašao na teren s prvom momčadi, za njega su zabilježeni konkretni interesi iz Italije, ali i šire

"Raste novi Mandžukić: Matkovića promatraju i Milan i Atalanta", naslov je teksta Sportitalije u kojemu navedeni portal priča o zainteresiranim momčadima za osječkog Wunderkinda.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Tu su i Milan i Atalanta među momčadima koje prate rast hrvatskog centarfora rođenog 2006. godine, koji je već u reprezentaciji do 19 godina. Osim zbog 191 cm visine, tako i zbog borbenosti na terenu, već ga nazivaju nasljednikom Marija Mandžukića.

Već u siječnju, unatoč tome što je samo 5 puta izašao na teren s prvom momčadi, za njega su zabilježeni konkretni interesi iz Italije i šire: Sassuolo i Atalanta još nisu povukli konkretne poteze, ali očekuje se da će to uskoro napraviti.

Sada je Matković zabio dva gola, jednog Hajduku, jednog Dinamu, a svojim je izdanjima privukao i engleske klubove (Fulham i Everton) i talijanske momčadi (Frosinone i Inter), a procijenjuju ga na 4-5 milijuna eura.

No, još zimus je bilo zainteresiranih koji su s velikim iznosima dolazili na Pampas prositi usluge talentiranog napadača, ali je on odlučio ostati u Osijeku, a potom stavio i potpis na profesionalni ugovor.



Tagovi

Mario MandžukićMilanAtalantaNK Osijek

Ostale Vijesti