Stefanos Kyriazis/IPA Sport / ip/IPA
Stefanos Kyriazis/IPA Sport / ip/IPA

Hezonja odličan u pobjedi Reala, hrvatski trener u zanimljivom raspletu odveo Efes u doigravanje

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 11.04.24. | 22:58

Igrala su i dva hrvatska centra

Košarkaši Real Madrida završili su osnovni dio natjecanja u Euroligi pobjedom 64-62 na gostovanju kod Žalgirisa u Kaunasu, u kojoj je hrvatski reprezentativac Mario Hezonja ubacio 16 poena uz pet skokova.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Najbolji strijelac Reala bio je Džanan Musa sa 17 poena, ali 27. ovosezonsku pobjedu madridskoj momčadi osigurao je Argentinac Gabriel Deck košem u posljednjoj sekundi utakmice na asistenciju Sergija Llulla.

Borbu za doigravanje osigurao je istanbulski Anadolu Efes, koji je pod vodstvom hrvatskog trenera Tomislava Mijatovića u zadnjih deset utakmica imao učinak 8-2, a pobjedom 100-55 protiv Crvene zvezde nekadašnji dvostruki europski prvaci su osigurali najmanje deveto mjesto i plasman u 'play-in' u kojem će ugostiti poraženog iz dvoboja bolonjskog Virtusa i Baskonije, koji je na rasporedu u petak.

Panathinaikos je pobjedom protiv berlinske Albe 84-75 osvojio drugo mjesto s učinkom 23-11. Hrvatski centar Krešimir Nikić je imao jedan skok u nešto više od tri minute koliko je dobio od trenera Albe.

Hrvatski reprezentativac Danko Branković je imao šest poena, dvije asistencije i jedan skok u 12 minuta, ali je njegov Bayern poražen s 89-85 na gostovanju kod Monaca koji će u doigravanje ući s trećeg mjesta.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

EuroligaReal Madrid košarkaMario HezonjaDanko BrankovićKrešimir Nikić

Ostale Vijesti