Humanitarni listić: Vlatka Koren zaradila donaciju za Lavice

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 15.02.18. | 08:57

Odličan dobitak!

Krenulo nas je posljednjih dana. Nakon što je glazbenik Danijel Maoduš u ponedjeljak ispunio dobitni Humanitarni listić u podne, jučer je to napravila i novinarka Media servisa Vlatka Koren.

Vlatka je na svojem listiću imala dva para Lige prvaka i jedan iz NBA lige. Kladila se naša gošća na Real i Liverpool, a nakon što su španjolski i engleski klubovi pobijedili PSG, odnosno Porto, ostalo nam je za čeati kako će završiti utakmica izmeu Detroita i Atlante. Srećom, Pistonsi nisu opustili iznenađenje pa imamo dobitni listić i donaciju od 3.124 kune za udrugu Lavice koja se bavi zaštiti i pružanju pomoći žrtvama pedofila.

Kolegica iz Media servisa priključila se našim dosadašnjim dobitnicima, a to su bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić i Danijel Maoduš. U njihovo ime ukupno smo donirali 96.313 kuna.

(Grafika: Germanijak)


Tagovi

humanitarni listićlistić u podnebet analizakladionica

Ostale Vijesti