Humanitarni listić u podne: Matko Saltarić osvojio donaciju za udrugu Poseban prijatelj, ukupno donirali više od 70.000 kuna

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 16.10.17. | 09:27

Donacija ide udruzi Poseban prijatelj, dubrovačkoj udruzi za savjetovanje, edukaciju i pomoć roditeljima djece s posebnim potrebama.

Imamo novog dobitnika u našoj akciji Humanitarni listić u podne. Popisu onih koji su kreiranjem humanitarnog listića pomogli pojedinoj udruzi je Matko Saltarić, dubrovački dopisnik RTL-a koji je 3.012 kuna donirao udruzi Poseban prijatelj, dubrovačkoj udruzi za savjetovanje, edukaciju i pomoć roditeljima djece s posebnim potrebama.

Saltarić je na svojem listiću imao jedan vaterpolski i četiri nogometna para. Splitski Jadran je u kvalifikacijama vaterpolskog Eurokupa s uvjerljivih 17:9 pobijedio Primorac iz Kotora te tako zaokružio prvi par na našem listiću.

Uslijedila je pobjeda PSV-a kod Venla (5:2), a zatim su se redala slavlja Fenerbahče protiv Malatyaspora (3:1), Hajduka protiv Cibalije (2:1) te na kraju Intera u gradskom derbiju protiv Milana (3:2). Sve zajedno je nosilo ukupan tečaj 7,53 te je dobitak na kraju bio 3.012 kuna.

Matko Saltarić se tako priključio našem popisu dobitnika. Na njemu se nalaze Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko i Dean Kotiga, a u njihovo ime je Germania Sport kladionice, zajedno s današnjom donacijom, izdvojila 72.631 kunu.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

(Grafika: Germanijak)


Tagovi

bet analizalistić u podnehumanitarni listić

Ostale Vijesti