Humanitarni listić u podne: Luka Presl tipuje za udrugu Are You Syrious?

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 07.01.18. | 11:59

Na današnjem humanitarcu su tri "obična" nogometa i jedan američki.

Bubnjar renomiranog zagrebačkog garažnog benda Baden - Baden kojeg ste nedavno mogli poslušati na umaškom art&music fesivalu Indirekt odabrao je na svom listiću tri para iz "običnog" nogometa i jedan iz američkog.

"Tottenham je veliki favorit protiv Wimbledona u FA kupu i pobjeda kod kuće ne bi trebala biti upitna, ali malo ću začiniti priču i okladiti se na pobjedu bez primljenog gola kako bih podigao tečaj."

"Athletic Bilbao ne bi trebao imati problema kod kuće protiv Alavesa, a Jacksonville je ogroman favorit u NFL doigravanju protiv Billsa. Buffalo nije bio u playoffu gotovo 18 godina i već je plasman u ovu fazu sezone ogromno iznenađenje. No njihov će put danas stati."

"I za kraj ću okladiti da će PSG voditi protiv Rennesa na poluvremenu i pobijediti na koncu te da će na susretu biti više od dva gola," zaključio je naš gost.

Na Lukinom listiću ukupan tečaj jest 6.89, odnosno ukupan dobitak iznosi 2756 kuna, a njih je naš današnji humanitarac naimijenio udruzi "Are You Syrious?"

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su, dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina i Jakov Katalinić, a u njihovo ime ukupno smo donirali 86.813 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček) 


Tagovi

humanitarni listić

Ostale Vijesti