Humanitarni listić u podne: Leonarda Lujić zaradila donaciju za Dom u Nazorovoj

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 20.01.18. | 09:31

Nova dobitnica u našoj akciji.

Nepuna dva tjedna pucali smo u prazno u našem Humanitarnom listiću u podne, a onda je jučer novinarka Leonarda Lujić složila dobitni listić te postala 36. dobitnica od početka naše akcije.

Popularna voditeljica na Jabuci TV i glavna urednica portala Zagrebancija.com na svojem je listiću imala četiri para – dva iz rukometa te po jedan hokejaški i nogometni.

Prva utakmica koja se igrala bila je ona u ruskoj KHL ligi gdje je Niznekamsk u drugoj trećini riješio pitanje pobjednika protiv Vityaza i slavio s 3:1.

Slijedila su dva rukometa – Češka je dugo mučila Njemačku, ali su Nijemci ipak upisali pobjedu, a Danska je jednostavno bila prejaka za Sloveniju.

I za kraj – nogomet. Charleroi je u belgijskoj ligi s 2:0 pobijedio Mouscron i donio 1.828 kuna na našem listiću, a taj je dobitak Leonarda Lujić namijenila Domu za djecu u Nazorovoj ulici.

S ovim dobitkom ukupan iznos kojeg je Germania Sport donirala od pokretanja ove akcije popeo se na 91.397 kuna, a prije Leonarde dobitnici su bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić i Luka Presl.

(Grafika: Germanijak)


Tagovi

kladionicabet analizalistić u podnehumanitarni listić

Ostale Vijesti