Humanitarni listić u podne: Kristina Bokanić osvojila donaciju za udrugu Fajter

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 01.12.17. | 09:26

Dobili smo i 32. dobitnicu u našoj akciji.

Prvi put je odigrala kladioničarski listić i odmah dobila. Novinarka Media Servisa Kristina Bokanić jučer je ispunila dobitni Humanitarni listić u podne i tako postala 32. dobitnica u ovoj akciji Germania Sport kladionice.

Zadovoljstvo zbog pvog dobitka je još veće jer je Kristina svoj dobitak namijenila udruzi Fajter koji vodi Mile Mrvalj, bivši beskućnik, kojem je upravo ova novinarka prije nekoliko godina svojim pričama i terenskim radom pomogla da dobije dokumente. Udruga Fajter trenutno pokreće projekt knjižnice za beskućnike, a sigurni smo kako će mu ovih 1.848 kuna, koliko je Kristina dobila na svojem listiću odlično doći u toj namjeri.

A sam listić je Kristina sastavila uz pomoć prijatelja koji su je dobro savjetovali. Igralo se na male tečajeve, ali na kraju se to pokazalo uspješnim. Na listiću su se nalazile dvije hokejaške utakmice iz KHL lige, a i Jaroslav i Vityaz su ispunili očekivanja i upisali važne pobjede.

Slavili su i nogometaši San Lorenza u argentinskom prvenstvu, a za kraj je ostala NBA utakmica između Clevelanda i Atlante koju su Cavaliersi sigurno dobili.

Kristina Bokanić se tako priključila krugu naših dobitnika u kojem su Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević i Ivica Šimić. U njihovo ime ukupno smo donirali 82.215 kuna.

(Foto: Privatna arhiva/Grafika: Germanijak)


Tagovi

humanitarni listićlistić u podnebet analiza

Ostale Vijesti