HUMANITARNI LISTIĆ: Matija Matko osvojio rekordnu donaciju za Društvo multiple skleroze Krapinsko–zagorske županije

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 05.10.17. | 08:59

Imamo 27. dobitnika u našoj humanitarnoj akciji!

Bivši nogometaš Matija Matko odigrao je dobitni humanitarni listić, pogodivši svih pet parova na svojem listiću!

Bivši igrač Rijeke, Intera, Gorice, kao i Sarajeva, Zrinjskog, Zvijezde, Hrvatskog Dragovoljca, CSKA, uspio je pogoditi ludi tečaj od čak 4,30 na neriješeni ishod u regularnom vremenu Kup utakmice između Rudeša i Vinogradara i ostvario je tako rekordni dobitak u našoj humanitarnoj akciji.

Do sada je najveći dobitak osvojio gimnastičar Marijo Možnik i to iznos od 4.016 kuna za udrugu Krijesnica, a Matko je 'skinuo' dobitak od čak 5.364 kune. On, prema izboru našeg gosta, ide Društvu multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije, koja je osnovana radi unapređenja liječenja, istraživanja, rehabilitacije i zaštite osoba oboljelih od multiple skleroze i srodnih bolesti, koja okuplja svoje članove na čitavom području Krapinsko-zagorske županije.

Čestitamo!

Matko je odabrao sjajnih pet parova na svom humanitarnom listiću. Dva su bila iz Hrvatskog kupa, u kojem smo, kao što smo već naveli, najviše strepili na prvom paru, budući da su domaćini dvaput vodili, a gosti su uspjeli doći do izjednačenja u regularnom vremenu. Velika Gorica, u kojoj je Matko imao posljednji klupski angažman, nije razočarala protiv GOŠK-a. Goričani su ostvarili 3:0 pobjedu.

Prošla su i dva zicera u hokeju. Suvereni vladar ruskog KHL-a, St.Petersburg je sa 6:1 bio bolji od Ufe, a Kazan je sa 3:1 svladao Jugru i trebalo je još samo dočekati da košarkaši Cedevite u regionalnoj ABA ligi opravdaju ulogu favorita na gostovanju kod Zadra. Cedevitaši su slavili sa 92:76, čime je potvrđen prolaz našeg humanitarnog listića!

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su, uz Matiju Matka, dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović,  Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula i Tarik Filipović, a u njihovo ime ukupno smo donirali 66.471 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)


Tagovi

bet analizalistić u podnehumanitarni listić

Ostale Vijesti