HUMANITARNI LISTIĆ: Karlo Uljarević odigrao dobitni listić za Centar Sunce

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 09.11.17. | 09:13

Konačno nam se osmjehnula sreća!

Tko čeka, taj i dočeka! Gotovo mjesec dana čekali smo na dobitni listić u našoj humanitarnoj akciji 'Humanitarni listić u podne', posljednji put uspješan je bio dubrovački dopisnik RTL-a Matko Saltarić, a podulji post prekinuo je jučer košarkaš Cibone Karlo Uljarević.

Ne samo da smo sretni što konačno imamo novi dobitni listić u našoj humanitarnoj akciji, nego smo ponosni jer je pao i prvi dobitak u našem posebnom humanitarnom tjednu, u kojem igramo isključivo za jednu udrugu i to Centar za edukaciju i savjetovanje 'Sunce' i to kako bi podržali sportsko natjecanje za djecu s teškoćama u razvoju, pod nazivom 'Naše pravo na sport', koje organiziraju u Zagrebu 17. i 18. studenog ove godine. Svaka pomoć im je dobrodošla pa tijekom cijelog ovog tjedna svi ostvareni dobitci u našoj humanitarnoj odlaze upravo njima.

> Humanitarni tjedan: Igramo za podršku natjecanju djece s teškoćama u razvoju

Uljarević im je zahvaljujući odlično odigranom listiću osigurao prvu donaciju i to u iznosu od 1.856 kuna!

Odlično je pogodio jedan teniski i hokejaški te dva vaterpolska para. Počeo je sa tenisom i sjajno gađao da će Chung biti uspješan protiv Rubleva na Mastersu mladih tenisača u Milanu. Južnokorejski tenisač slavio je sa 3:0 u setovima i to prema novim pravilima sa skraćenim setovima do četiri osvojena gema, sa 4:0, 4:1 i 4:3(1). Spandau i Olympiakos nisu razočarali u vaterpolskoj Ligi prvaka, ostvarili su domaće pobjede od 11:8, odnosno 17:9 i za kraj, prošao je i hokejaški zicer, Kanađani su bili bolji od Švicaraca sa 3:2.

Time su prošla sva četiri para na listiću, na kojem je ukupni tečaj bio 4,64, uz ulog od 400 kuna što donira Germania Sport kladionica, dobitak iznosi 1.856 kuna i kao što smo već ranije naveli, odlazi Centru za edukaciju i savjetovanje 'Sunce' i njihovom projektu 'Naše pravo na sport'. Ponosni smo i nadamo se da ćemo jednako uspješni biti do kraja tjedna!

Karlo Uljarević se tako priključio našem popisu dobitnika. Na njemu se još nalaze i Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga i Matko Saltarić, a u njihovo ime ukupno smo donirali 74.487 kuna.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

(Grafika: Germanijak/Pixsell)


Tagovi

bet analizalistić u podnehumanitarni listić

Ostale Vijesti