Reuters
Reuters

Znaju se prioriteti! City pred finale Lige prvaka započeo konkretne pregovore za dovođenje Gvardiola

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 09.06.23. | 16:23

Joško je najpoželjniji na tržištu, a prava ludnica još nije ni krenula

Svi vole Joška. Kako je Germanijak već ranije pisao, a sada je potvrđeno i Pete O'Rourkeu, dopisniku Football insidera i stručnjaku za transfere, Manchester City otvorio pregovore za potpis Joška Gvardiola.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Građani spremaju ofenzivu čim odrade finale Lige prvaka (s milanskim Interom u subotu 10. lipnja), a do tada je već pripremljen teren s Leipzigom oko potpisivanja ugovora s braničem. Naš je Joško navodno glavna meta za City u ovom prijelaznom roku koji službeno kreće sljedeći tjedan.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Njegov ugovor s njemačkim klubom traje do lipnja 2027. nakon što je potpisao produljenje prošle godine, a od 2024. mu kreće teći i otkazna klauzula od preko 100 milijuna eura. Spominjao se i kao jedan od glavnih kandidata Liverpoola, ali je Redsima cijena ipak preskupa.

Talentirani 21-godišnjak je nastupio 41 put u svim natjecanjima za Leipzig u minuloj sezoni, postigavši ​​tri gola i podigavši još jednom pehar osvajača Kupa.

Osim toga, Joško je ovako mlad također skupio 21 utakmicu za Hrvatsku i igrao sedam puta za našu lijepu zemlju na Svjetskom prvenstvu 2022. kada smo osvojili treće mjesto i Zlatko Dalić će na njega računati i u završnici Lige nacija. Na jučerašnjem treningu ga zbog manjih problema nije bilo, ali za utakmicu s Nizozemskom trebao bi biti spreman.









Tagovi

Joško GvardiolPep GuardiolaManchester CityLiga prvakaLeipzigRB LeipzigLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti