Zidane: Šest bodova prednosti ništa ne znači

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 09.12.16. | 15:21

Zinedine Zidane je upozorio svoje igrače kako prednost od šest pogodaka na vrhu španjolskog prvenstva ništa ne znači obzirom da dolazi zimska stanka.

Real Madrid je na vrhu španjolskog prvenstva sa 34 boda, Barcelona je na drugom mjestu sa 28. 'Kraljevi' su u 34 utakmice u svim natjecanjima bez poraza i mnogi ih smatraju favoritima za naslov u Španjolskoj.

Mislim da prvenstvo nije odlučeno. Igramo i sretni smo s rezultatima ali znamo da je nas čeka još dugi put“, rekao je trener Reala Zinedine Zidane uoči sutrašnjeg domaćeg okršaja protiv Deportivo La Corune.

Imamo još dosta utakmica za odigrati i ima još dosta toga što moramo napraviti, da uspijemo u onome što želimo. Prednost od šest bodova ne znači ništa. Na vrhu smo ali to ne znači da ćemo osvojiti prvenstvo“.

Nakon utakmice protiv Deportiva, 'Kraljevi' će igrati na Svjetskom klupskom prvenstvu u Japanu.

Činimo sve što možemo. To je naš posao. Igrači su do sada sjajni i Liga prvaka je naš vrlo važan cilj ove sezone. Vidjet ćemo u ponedjeljak protiv koga ćemo igrati. Ništa se mnogo neće kod nas promijeniti. Postoji mnogo načina da dođemo do finala. Vidjet ćemo sve“, poručio je trener Reala.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Zinedine Zidane

Ostale Vijesti