Germania
Germania

TRANSFERI (4. srpnja): Hajduk posudio veznjaka Radomlju, Gvardiol(a) čeka da se klubovi dogovore, prometno u Koprivnici

uto. 04.07.23. | 10:00

Na Germanijaku pratite najnovije vijesti s ljetne tržnice nogometaša

- NAJNOVIJE VIJESTI DANA –

- Što se događalo jučer (3. srpnja) pogledajte OVDJE.

- Sve je jasnija slika Dinamove momčadi na pripremama u Sloveniji. Prati ih Tomo Ničota, a dosadašnji rezime pročitajte OVDJE.

- U Maksimiru svakodnevno nove informacije o transferima, a one iz Brazile govore o pokušaju dovođenja lijevog beka na posudbu. OPŠIRNIJE.

- U srijedu se u Nyonu održava ždrijeb Futsal Lige prvaka, a tko su najbolji i najgori suparnici za dva hrvatska predstavnika Niko Rukavina analizira OVDJE.

- Majstor s mora je ostao tek na dva dolaska u ovom prijelaznom roku, Šarlija i Dajaku, obojica bez bez odštete. OPŠIRNIJE

- Tko su najskuplja pojačanja u povijesti nogometa? OPŠIRNIJE

- Što o kampu HNS-a te maksimirskom stadionu i ostalim sportskim objektima u Zagrebu trenutno misli zagrebački gradonačelnik pročitajte OVDJE.

- Jedan od glavnih ljudi aktualnog Dinamovog sportskog sektora, Marko Marić, Šimićeva desna ruka, skaut i glavni čovjek Škole, govori u intervjuu Tomi Ničoti o smjeru u kojem ide Dinamo, prijelaznom roku, Akademiji, cijenama igrača na tržištu... Razgovor pročitajte OVDJE.

- Vukovar 1991 doveo je 19-godišnjeg Nijemca Pierrea Webera i predstavio ga u efektnom VIDEU. OPŠIRNIJE.

- Bjelica za Germanijak o Oršiću i Petkoviću. Razgovarao Tomo Ničota: OPŠIRNIJE


 


Tagovi

GermanijakGermanijak transferinogometni transferitransfertransfer blogtransferitransferi uživoTransfermarktLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti