Reuters/Pixsell
Reuters/Pixsell

Top 10 hrvatskih igrača koji su promijenili klub zadnji dan prijelaznog roka

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 31.08.21. | 23:59

Prijelazni rok je završen.

U utorak u 23:59:59 i službeno je završio prijelazni rok u Hrvatskoj, ali i mnogim državama diljem svijeta. Danas se u svijetu dogodilo 'bezbroj' transfera, a aktivni su bili i hrvatski nogometaši. Mi vam donosimo popis top 10 hrvatskih nogometaša koji su napravili transfer ovog prijelaznog roka.

Nikola Vlašić u West Hamu

Već mjesecima se po medijima povlačila priča oko Niksijevog nezadovoljstva u CSKA Moskvi. Sada je hrvatski reprezentativac napokon dobio novu sredinu. Prešao je za 30 milijuna eura u londonski West Ham.

Josip Brekalo u Torinu

I drugi hrvatski reprezentativac pronašao je novu sredinu, Josip Brekalo pridružio se Ivanu Juriću i Marku Pjaci u Torinu. Stigao je na posudbu iz Wolfsburga na jednogodišnju posudbu uz obavezu otkupa ugovora za 13 milijuna eura.

Mario Vušković u HSV-u

Dojučerašnji Hajdukov stoper Mario Vušković postao je novim igračem slavnog njemačkog drugoligaša HSV-a. Riječ je o posudbi s opcijom otkupa ugovora koji ga veže za Hajduk do 2025.

Nikola Katić u Hajduku

Odlazak Vuškovića nadomjestio je dolazak Nikole Katića, bivšeg Hajdukovca koji je preko Slaven Belupa stigao u Glasgow Rangerse. Sada se vratio na Poljudu na posudbu.

Sandro Kulenović u Lokomotivi

Nakon posudbe u Rijeci donedavni U21 reprezentativac Hrvatske prešao je na posudbu u Lokomotivu. Kulenović je prošle sezone zabio osam pogodaka za Rijeku, a ove nije dobio priliku u Dinamu pod Damirom Krznarom.

Ivan Nevistić u Lokomotivi

A redove Lokosa pojačao je još jedan Dinamov igrač koji je prošlu sezonu proveo u Rijeci. Dinamo je Nevistića kupio kao zamjenu za Livakovića, no kako je hrvatska jedinica ostala u Maksimiru, Nevistić je morao prijeći u novu sredinu.

Marin Pongračić u Borussiji Dortmund

Povremeni hrvatski reprezentativac napravio je veliki transfer, te je danas i službeno Wolsfburg zamijenio dortmundskom Borussijom gdje će ga trenirati bivši trener iz Red Bulla Marco Rose.

Alen Grgić u Slaven Belupu

Zoran Zekić danas je preuzeo Slaven Belupo, a kao prvo pojačanje doveo je Alena Grgića iz 'Zekićevog' Osijeka na jednogodišnju posudbu.

Tonio Teklić u Varaždinu

Hajdukov ofenzivac nakon loše epizode u Hrvatskom dragovoljcu trebao je prvo prijeći u Šibenik, ali je na kraju poslan na posudbu u drugoligaša Varaždin, kojem je cilj ekspresni povratak u najviši rang.

Mario Šitum u Cosenzi

Mario Šitum prešao je na jednogodišnju posudbu iz Reggine u Cosenzu. Ovo će mu biti treći talijanski klub i ukupno deveti u karijeri.



Tagovi

Nikola VlašićNikola KatićMario VuškovićMarin PongračićJosip BrekaloSandro KulenovićIvan NevistićMario ŠitumTonio TeklićAlen Grgić

Ostale Vijesti