Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Germanijak doznaje: Zekić kao prvo pojačanje u Slaven dovodi braniča Osijeka

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 31.08.21. | 13:43

Službena potvrda očekuje se uskoro

Alen Grgić uskoro bi trebao postati novi igrač Slaven Belupa. Kako doznajemo, Zekić je sve dogovorio sa svojim bivšim klubom Osijekom koji je spreman pustiti Grgića na novu posudbu.

Zanimljivo, Grgić i Zekić već godinama imaju dobar odnos. Naime, dok je Zekić bio trener Osijek, Grgić je postao standardni prvotimac, da bi onda prošle sezone opet zajedno surađivali u mađarskom Diosgyoru s kojim u konačnici ipak nisu uspjeli izboriti ostanak u ligi iako su u drugom dijelu sezone ostvarili odlične rezultate.

Grgić može pokriti sve pozicije na desnoj strani terena, a iako je u početku karijere bio krilni napadač, posljednje dvije sezone najčešće je igrao na mjestu desnog braniča.

27-godišnjak rodom iz Nove Gradiške je prije dvije sezone vrijedio okruglih milijun eura prema Transfermarktu, dok je njegova trenutna tržišna vrijednost tek 300 tisuća eura.

Grgić je ukupno za Osijek skupio 144 nastupa i 15 pogodaka u svim natjecanjima, a jedan je od rijetkih igrača Bijelo-plavih koji se može pohvaliti da je zabija i Dinamu i Rijeci i Hajduku.

Spomenimo za kraj kako se očekuje i jedan odlazak iz Koprivnice. Naime, Argentinac Gonzalo Gamarra bi uskoro trebao otići na jednogodišnju posudbu u Inter iz Zaprešića. Branko Laljak je shvatio kako je njegovoj momčadi potrebno nekoliko novih 'tijela' u svlačionici te je, nakon što je propao dolazak Čelikovića iz Lokomotive, na jednogodišnju posudbu zanimljivog Argentinca iz Slaven Belupa.

Piše: Dominik Smolak


Tagovi

GermanijakGermanijak doznajeAlen GrgićSlaven BelupoInterOsijekZoran Zekićposudba

Ostale Vijesti