Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Sandro Kulenović napušta Dinamo, poznato čiji će dres nositi ove sezone

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 31.08.21. | 09:03

Posao bi trebao biti službeno potvrđen prije podneva.

Sando Kulenović danas će i službeno postati novi igrač zagrebačke Lokomotive, doznajemo iz krugova bliskih klubu. Prvi napadač U-21 reprezentacije Hrvatske vratio se u Dinamo prije dvije godine iz Legije za 1,6 milijuna eura, ali taj se potez za njega nije pokazao najboljom odlukom.

Kulenović je nedugo nakon dolaska u klub zadobio težu ozljedu zbog koje je dobar dio sezone odgledao s tribina. Prošlu sezonu je, zajedno s Lukom Menalom, proveo na Rujevici gdje je odigrao nekoliko jako dobrih utakmica, ali su Simon Rožman, a kasnije i Goran Tomić, kao svoju prvu napadačku opciju vidjeli neke druge igrače. Kulenović je bio iznimno koristan za Rijeku u grupnoj fazi Europske lige. 'Giljao je' na terenu, tukao se s protivničkim braničima kako bi svojim suigračima dao mogućnost da se nađu u dobroj poziciji, a u spomenutom je natjecanju skupio po pogodak i asistenciju.

Iako je lani u svim natjecanjima skupio 37 nastupa, 8 pogodaka i 6 asistencija, Kulenović se u konačnici ipak odlučio vratiti u Maksimir. Usprkos njegovoj želji, Krznaru se nije uspio nametnuti pa je tako odlučeno da će opet na novu posudbu, ali ovog puta neće morati mijenjati prebivalište i boravište jer je Dinamo sve dogovorio s Lokomotivom.

Osim Kulenovića, na Kajzerici se nadaju da bi već sutra na sebi klupske boje mogli imati Komnen Andrić i Ivan Nevistić, ali njihovi dolasci u ovom trenutku nisu tako 'sigurna stvar' kao što je to slučaj kod Sandra Kulenovića.


Tagovi

Sandro KulenovićNK LokomotivaposudbaDinamo Zagreb

Ostale Vijesti