Emica Elvedji/PIXSELL
Emica Elvedji/PIXSELL

Strahonja: “Definitnivno je riječ o penalu, u glavi glavnog suca dogodila se rošada”

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 14.12.22. | 22:55

Smatrate li i vi da su Marokanci zakinuti u polufinalnom ogledu?

Sudački ekspert Mario Strahonja je poslije druge polufinalne utakmice između Francuske i Maroka prokomentirao najsporniji trenutak na ogledu. Isti se dogodio sredinom prvog poluvremena, u njemu su sudjelovali Hernandez i Boufal, a Strahonja smatra da je meksički arbitar Cesar Arturo Ramos donio u potpunosti krivu odluku.

Strahonja je u HRT-ovoj emisiji Katarza istaknuo kako smatra da se u glavi glavnog suca dogodila ‘rošada’.

"Definitivno je riječ o penalu. Ovdje imamo izokrenutu situaciju, vizualno u samom začetku situacije izgleda kao da je Hernandez napadač. Loše je iskontrolirao loptu i nekontrolirano udario Boufala po potkoljenici. Napadač nije uopće kriv što je dobio udarac.”

Podsjetimo, sporan trenutak dogodio se pri rezulatu 1:0.

“Definitivno ima svih elemenata za penal. Da stvar bude gora, Boufal je dobio žuti za prekršaj. Definitivno je pobrkao boje dresova i nije bio koncentriran. VAR se trebao uključiti baš zbog žutog kartona. To je pokazatelj da se u glavi glavnog suca dogodila rošada i da on apsolutno nije kontrolirao situaciju. Svirao ju je, ali krivom igraču je dao karton. VAR mu je trebao reći da gleda snimku."

Utakmica za treće mjesto između Hrvatske i Maroka igra se na Khalifa International stadionu ove subote s početkom u 16 sati.



Tagovi

marokanska nogometna reprezentacijaFrancuska nogometna reprezentacijaKatarKatar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.Mario Strahonja

Ostale Vijesti