REUTERS/Kai Pfaffenbach
REUTERS/Kai Pfaffenbach

Regragui: "Psihički će biti teško protiv Hrvatske, dat ćemo minutažu onima koji su igrali manje”

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 14.12.22. | 22:41

Marokanski izbornik neće mirno zaspati večeras...

Iako se nisu predavali do posljednjeg sučevog zvižduka, Maroko ipak nije uspio kreirati senzaciju nad senzacijama. Francuska je slavila rezultatom 2:0, golove su zabijali Hernandez i Kolo Muani, ali već od samog starta je bilo jasno kako će Maroko teško do iznenađenja budući da su na zaigrijavanju ostali bez jednog stopera, da bi im se onda onaj drugi, koji je ujedno i kapetan, ozlijedio već nakon 20 minuta igre.

Izbornik Maroka Walid Regragui je očekivano tužan, ali u svakom slučaju može biti ponosan jer je njegova momčad itekako ‘skupo pordala kožu’. Poslije utakmice je dao kratku izjavu, a odmah se vidjelo da nije raspoložen za neke ‘detaljne analize’.

“Izgubili smo Aguerda na zagrijavanju, a Saïssa i Mazraouija u prvom poluvremenu. Nama je to bilo malo previše, ali oni koji su se vratili dali su sve od sebe. Ali protiv momčadi kao što je Francuska, najmanja se pogreška plaća gotovinom. I ne možemo u finale s toliko pogrešaka kao u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu bilo je bolje. Nismo zabili, a ubio nas drugi gol.”

Maroku sada slijedi utakmica protiv Hrvatske za treće mjesto. Mjesto odigravanja – Khalifa International stadion, vrijeme – subota, 16 sati.

"Psihički će biti teško, dat ćemo minutažu onima koji su igrali manje, ali želimo biti treći. Najvažnije je da smo pokazali dobro lice, da smo pokazali da nogomet u Maroku postoji i da smo imali velike pristalice." (I.A.S.)



Tagovi

Walid RegraguiMarokomarokanska nogometna reprezentacijaKatarKatar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.

Ostale Vijesti