PIXSELL
PIXSELL

Rene Poms: "Osjetio sam da bi Živković mogao biti taj, hvala navijačima što su bili s nama"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 21.01.23. | 17:26

Trener Osijeka ostao je bez tri boda zbog milimetarskog zaleđa 16-godišnjaka

Trener Osijeka Rene Poms bio je zadovoljan utakmicom s obzirom na uvjete u kojima je derbi igran.

“Dobro smo ušli u utakmicu. Zabili gol, imali nekoliko prilika. Rijeka se vratila, penal neću komentirati”, rezimirao je trener Osijeka prvo poluvrijeme. Nastavak je donio blagu dominaciju gostiju.


“Bili smo malo pasivni u nastavku, Rijeka je bila bolja. Probudili smo se zadnjih 15-ak minuta, nažalost gol je poništen zbog malog zaleđa ali ponosan sam na svoju momčad. Na koncu je završilo 1:1 ali možemo živjeti s time”.

Rijeka ga nije iznenadila. Unatoč puno izmjena i novih igrača u odnosu na jesenski dio, stručni stožer Osijeka je bio spreman.

“Vidjeli smo Rijeku u pripremnim utakmicama, očekivao sam takvu postavu. No, bilo je drugačije danas. Dosta duela, borbe za drugu loptu. Vremenski uvjeti bili su takvi kakvi su bili. Možda smo završili nešto više od boda, ali dobro”.

Poms tvrdi da nije zabrinut zbog igrača koji više nisu s njima. Beljo i Kleinheisler su puno značili za Osijek.

“Nisam zabrinut zbog izostanaka. Beljo i Laszlo su bili dobri, ali imamo kvalitetne igrače. Evo, Živković je skoro zabio i odlučio derbi. Imao sam dobar osjećaj da može nešto napraviti. U bliskoj budućnosti će sigurno zabiti svoj prvi gol za Osijek. Momčad je uvijek najbitnija. Miran sam zbog svoje momčadi, siguran sam da će biti bolje u nastavku”, poručio je Poms koji za tjedan dana ima ogled s Goricom na Gradskom vrtu.

“Svaka momčad kreće od nule nakon priprema. Nisu bitne pozicije. Bit će teško protiv Gorice, ali spremit ćemo se za tu utakmicu”.

Poms je osjetio je potrebu zahvaliti se navijačima koji su pohodili Gradski vrt.

“Velika im hvala. Nije lako doći na utakmicu u ovakvim uvjetima bez krova i po hladnoći. Nadam se da će doći i na sljedeću utakmicu protiv Gorice”



Tagovi

Rene PomsNK OsijekHNK Rijeka

Ostale Vijesti