Real u korak s Barcelonom nakon šest pogodaka Deportivu

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 26.04.17. | 23:51

Uvjerljivi su bili Zidaneovi odabranici večeras.

Real je na gostovanju kod Deportiva La Corune u sličnom stilu kao Barcelone protiv Osasune stigao do nova tri boda i ponovno se izjednačio s Kataloncima na prvoj poziciji.

Osam pogodaka smo na kraju vidjeli na Riazoru, u utakmici u kojoj je Zidane ciljano išao dati prigodu igračima koji ne dobivaju toliku minutažu. Danilo, Casillla, Kovačić, James, Asensio, Lucas i Morata činili su okosnicu momčadi, a s njima je na kraju i dobio tu žeđ koja ih je odvela do uvjerljive pobjede.

Već je nakon 14. minuta Real imao 2:0. Morata je načeo domaće u 1. minuti, dok je James u 14. povisio na 2:0. Andone je smanjio u 35. na 2:1, ali Lucas u 44. vraća na dva razlike golom za 3:1.

Golijada se nastavila i u drugom dijelu. James je u 66. zabio na asistenciju Morate za 4:1, a pogodio je i Isco u 77. minuti. Nakon što je Joselu u 84. minuti ponovno smanjio na 5:2 konačnih 6:2 za Madriđane postavlja Casemiro u 87. minuti, drugim pogotkom u dvije utakmice.

Real je sada na drugom mjestu sa jednakim brojem bodova kao i Barcelona (78), ali i sa utakmicom manje. Nastavlja se uzbudljiva utrka i u Španjolskoj.

(Foto: Action Images)


Ostale Vijesti