Ramos pocrvenio već u Realovoj premijeri u prvenstvu protiv Deportiva (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 21.08.17. | 08:46

Real je odigrao prvu prvenstvenu utakmicu…

U prvoj utakmici prvenstva Real je prilično lako slavio protiv Deportiva 3:0, ali je utakmica ostala obilježena isključenjem Sergija Ramosa koji je pred sam kraj susreta zaradio drugi žuti karton.

Real je poveo u 20. minuti – na Modrićev udarac s ruba šesnaesterca loše je reagirao Ruben koji je loptu odbio do Benzeme. Francuz je, pak, nakon toga na suprotnoj strani proigrao Balea koji iz blizine nije imao težak posao ubaciti gol u praznu mrežu. A samo sedam minuta kasnije pitanje pobjednika bilo je riješeno nakon što je Marcelov oštar centaršut s lijevog krila u gol nogom za 2:0 pospremio Casemiro.

U drugom poluvremenu vidjeli smo još jedan gol Reala, pogodio je Kroos u 66. minutim, ali i promašaj (točnije, obranu Navasa) Andonea s bijele točke. I crveni karton, također – Ramos je početkom drugog poluvremena u koškanju igrača dvije momčadi zaradio prvi žuti karton, a u drugoj minuti sudačke nadoknade i drugi zbog udaranja laktom pa neće biti na raspolaganju Zinedineu Zidaneu u drugom kolu Primere.

 

LaLiga, 1. kolo:

Deportivo – Real 0:3

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Sergio Ramos

Ostale Vijesti