Podjela bodova na Villa Parku, Lovre Kalinić van svih kombinacija

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 16.09.19. | 22:51

Iznimno dosadnom utakmicom zaključeno je peto kolo Premiershipa

Bivši sastav Slavena Bilića bila je favorit prije početka utakmice, ali ovoga puta nisu uspjeli ispuniti očekivanja.

Domaći sastav ovog se ljeta vratio u elitni rang engleskog nogometa, a ukoliko u njemu misle biti i dogodine moraju na domaćem terenu osvajati što je veći broj bodova.

Ovog ljeta puno su tržili, doveli su mnoga skupa pojačanja od kojih se najviše ističe bivši napadač Club Bruggea Wesley koji danas, baš kao i ostatak njegove momčadi, nije bio na razini zadatka.

S druge strane, West Ham je dosta dobro ušao u sezonu te su prije početka utakmice bili u dosta dobroj situaciji. Strateg gostiju Manuel Pellegrini na raspolaganju je imao praktički kompletnu momčad, a u slučaju pobjede njegov bi sastav 6. kolo dočekao na diobi drugog mjesta.

Utakmica je bila i više nego dosadna, praktički nijedna momčad nije imala neku veću priliku na utakmici te se slobodno može reći kako rezultat ovog susreta nije 0:0, već ništa – ništa.

Najzanimljivija situacija na utakmici bila je ona iz 67. minute kada je Masuaku dobio drugi žuti karton, ali taj događaj nije imao prevelikog utjecaja na ono što smo do kraja utakmice gledali na Villa Parku.

Utakmica između Ville i Čekićara bila je jedina ovog kola u kojem nismo vidjeli niti jedan pogodak.

U sljedećem kolu West Ham na domaćem terenu dočekuje Manchester United, dok Aston Villa ide u goste Arsenalu.

(foto:Reuters)

 


Tagovi

Aston VillaWest HamPremier ligaPremiership

Ostale Vijesti