Foto: Ivana Ivanović / Pixsell
Foto: Ivana Ivanović / Pixsell

Ovacije Poljuda Perišiću i Brekalu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 28.01.24. | 17:31

Još se čeka na njihov nastup, ali su golema snaga Hajduka

Na teren se vratio Ivan Perišić, ugazio je poljudsku travu 25 minuta prije Jadranskoga derbija, došao se javiti budućim suigračima i poželjeti sreću protiv Rijeke.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Perišić je na terapijama u Beogradu, njegovo sudjelovanje u momčadi Hajduka očekuje se krajem travnja, ali nije propustio priliku doći na ovako veliku utakmicu, dan nakno što su Bijeli dogovorili angažman još jednog reprezentativca, Josipa Brekala.

Prije predstavljanja jee izašao na teren, na centar i dobio ovacije, a kao poseban gost predstavljenj je Josip Brekalo. Obojica su dobili ovacije. Potpis Brekala očekuje se u ponedjeljak, ali već je stigao na Poljud kako bi Bijeli dokazali snagu i slavili s navijačima.

Foto: Germanijak.hrFoto: Germanijak.hr

Dobar je to marketinški potez Hajduka prije derbija i nastavka sezone u koju ulaze s prvog mjesta, a Jadrasnki derbi im je izuzetno bitan.

Prilikom predstavljanja posebno je predstavljen i Laszlo Kleinheisler koji je također pobrao pljesaak.

A prije samog dvoboja posebnu koreografiju pripremila je Torcida, stadion je bio ispunjen gotovo do posljednjem mjesta, a stiglo je i tri stotine pripadniak Armade, dok je sjever bio pun kao šipak. (dku)



Tagovi

HajdukIvan PerišićJosip BrekaloHNK RijekaJadranski derbiHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti