REUTERS/Stephanie Lecocq
REUTERS/Stephanie Lecocq

Reims i najmlađi trener u Ligama petice raskinuli suradnju

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 02.05.24. | 15:35

31-godišnjak više nije na klupi

Francuski nogometni prvoligaš Reims službeno je obznanio kako će na kraju sezone dužnost trenera prve momčadi napustiti 31-godišnji belgijski stručnjak Will Still.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U listopadu 2022. godine Still je došao na poziciju trenera prve momčadi te je time postao najmlađi trener u nekom od klubova Liga petica. S Reimsom je imao valjani ugovor do kraja iduće sezone.

U Reims je došao u ljeto 2021. godine te je na startu radio kao pomoćni trener, a na početku njegove ere prvog trenera Reims je svaku vođenu utakmicu od njegove strane morao plaćati 25.000 eura jer Still nije odmah imao profesionalnu trenersku licencu Europske nogometne organizacije (UEFA).

Od početka je Still s Reimsom ostvarivao vrlo dobre rezultate, a i u aktualnoj sezoni je ispunjen glavni cilj, ostanak u Ligue 1. Trenutačno se Reims nalazi na 11. mjestu ljestvice i tri kola prije kraja je matematički osigurao ostanak.

Uz navedeni sporazumni razlaz Reims nije objavio koji su razlozi rastanka sa Stillom, kao što nije poznato ni gdje će ovaj mladi belgijski stručnjak nastaviti karijeru.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)Tagovi

ReimsLigue 1Will Still

Ostale Vijesti