NK Istra 1961
NK Istra 1961

Tramezzani: „Od svoje momčadi uvijek očekujem da uzme tri boda“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 02.05.24. | 13:58

Puležani najavljuju utakmicu s Rudešom

„Puno smo ovog tjedna trenirali, s velikom voljom i pažnjom“, rekao je trener Istre 1961 Paolo Tramezzani u najavi gostovanja kod Rudeša u petak na otvaranju 33. kola HNL-a.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Pripremili smo se dobro jer znamo da nas čeka teška utakmica protiv momčadi koju apsolutno respektiramo. Spremni smo. Antonio Maurić, Moris Valinčić i Dukan Ahmeti zbog problema ne putuju s nama, a dobra vijest je da nam se na putu pridružuje Frano Mlinar“, rekao je talijanski stručnjak pa iznio očekivanja.

„Uvijek od svoje momčadi očekujem da uzmemo tri boda. Tijekom tjedna uvijek treniramo s ciljem pobjede. Sa sigurnošću znamo važnost sutrašnje utakmice, nećemo napraviti grešku misleći da će biti lagano jer nijedna utakmica protiv nijednog protivnika nije jednostavna“.

S trenerom se slaže Lovro Majkić.

„Rudeš je momčad koja je posljednja na ljestvici, što ih čini još opasnijima jer nemaju što izgubiti. Siguran sad da će svaki igrač od njih htjeti pokazati da i sljedeće sezone treba igrati u prvoj ligi, tako da nema prostora za opuštanje. Mislim da pokazujemo kroz svaki trening da je naša razina na visokom nivou. Idemo igrati kao da igramo protiv Dinama, Rijeke ili bio kojeg drugog protivnika. Želimo držati ovu razinu do koje smo došli, gledamo rezultat, ali gledamo i da nakon svake utakmice trener bude zadovoljan našim učinkom, da znamo da smo dali sve od sebe na terenu“.



                                                                                       


Tagovi

HNLIstra 1961Paolo TramezzaniNK Rudeš

Ostale Vijesti