Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Mišković: “Baklja mi je proletjela kraj glave. Drmić i Tomić? Živimo u svijetu novca”

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 27.05.22. | 09:07

Predsjednik Rijeke osvrnuo se i na nerede na stadionu.

Hajduk je osvojio Hrvatski kup slavivši u finalu protiv Rijeke rezultatom 3:1. Bijeli su bili boji, Sunce je zaslužemo ostalo u Splitu, ali utakmica nije prošla bez nereda.

Pipadnici Armade su netom prije kraja utakmice zapalili baklje i krenuli iste bacati prema svečanoj loži, istoj onoj gdje se nalazila čak i njihova delegacija. Prema nekim navodima najgore su prošle Snježana Mišković, supruga predsjednika Rijeke Damira te Sandra Nešić, osoba zadužena za protokol i dobri duh kluba već godinama.

Damir Mišković u početku se osvrnuo na utakmicu, da bi onda dao svoj sud i o navijačima.

“Žalostan sam jer je sudac pokvario derbi”, rekao je Mišković na početku pa dodao:

“Bili smo dobri na početku, dobro smo ušli u utakmicu, a onda je greška suca Jovića odlučila susret. Ako je ono za isključenje onda svi moramo dobro razmisliti o svemu. Žao mi je zbog toga, ali pogledajte snimku i pogledajte je li možda bio prekršaj na našem igraču, a ne na Livaji ”, dodao je predsjednik Rijeke.

Što se tiče nereda, nasilje je, naravno, osudio.

“Žaloste me i neredi, opet mi je baklja proletjela kraj glave. Besmisleno je da navijači budu ovako blizu jedni drugih. Svejedno je otkud baklje lete”, dodao je, a nakon toga rekao i svoje viđenje odlazaka Drmića i trenera Tomića.

“Mislim da biste to trebali njih pitati, i Drmića i Tomića. Igrači i treneri dolaze i odlaze, ja tu ne vidim nikakve tragedije. Ako netko plaća više… Danas živimo u svijetu novca. Ako će netko dobiti pet puta više nego što dobiva, na primjer, kod mene, ne vidim tu problem. To je njihov posao i život. Kad je bio u Rijeci dao je sve od sebe. Ja mu samo mogu zahvaliti, stisnuti ruku i reći “hvala puno što si bio ovdje s nama i odi svojim putem”.


Tagovi

Damir MiškovićHrvatski nogometni kupJadranski derbiPoljudHNK RijekaRijeka

Ostale Vijesti