Klopp sprema najskuplji transfer ovog ljeta - samo jednu želju ima

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 29.03.20. | 21:56

Iako je još sve u neizvjesnosti zbog virusa, njemački strateg želi dovesti ljubimca iz redova katalonskog diva.

Iako je cijeli svijet u neizvjenosti zbog koronavirusa, pa tako i nogomet, nogometni klubovi se potiho spremaju za sljedeću sezonu. Još nitko ne zna hoće li se aktualna nastaviti i dovršiti ili će ostati okončana ovako 'nedovršena', svijet će ubrzo morati krenuti dalje.

Iz tog razloga ne čudi što su  se brojni klubovi krenuli pripremati za ljetni prijelazni rok, koji će prema svim najavama biti dosta osiromašeniji, odnosno s manjim ciframa će se baratati prilikom kupnje ili prodaje igrača.

To, čini se, ne smeta Liverpoolu i njihovom treneru Jurgenu Kloppu, koji je prema napisima katalonskog lista Sport spreman dati ogromnu cifru za jednog igrača Barcelone. Riječ je o Ousmaneu Dembeleu, francuskom krilu koje muku muči s ozljedama otkako je stigao na Camp Nou.

Reprezentativac Tricolora ove je sezone skupio tek devet nastupa za Blaugranu, a s obzirom da je prije gotovo tri godine plaćen 120 milijuna eura, bilo je za očekivati da uprava nije zadovoljna. Međutim, unatoč ozljedama, spremni su dati mu novu šansu te su prije nekoliko dana obznanili kako nije na prodaju.

Hoće li Barca promijeniti mišljenje ukoliko Liverpool na stol stavi 90 milijuna eura za igrača kojega "Klopp jako voli i cijeni njegove nastupe iz Borussije", treba vidjeti. Nije naodmet spomenuti kako bi Barca mogla imati velikih financijskih poteškoća zbog kojih je zatražila od svih svojih sportskih sekcija, pa tako i od nogometaša da pristanu na drastično smanjenje plaća u iznosu od čaj 70%.

Kako će se ovo sve odviti, slijedi vidjeti - Klopp ima svoju metu za ovo ljeto. Pitanje je samo što će onda biti s Timom Wernerom...

 

 

 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Ousmane DembeleJurgen Klopp

Ostale Vijesti