vijest

0

Vrijeme skrati, karticom uplati – klađenje od kuće je najbrže, najjednostavnije i najsigurnije

13.03.2020 18:16 | Germanijak

Poslušajte stručnjake, ne krećite se previše ako ne morate i iz udobnosti svog doma koristite sve pogodnosti Germania online ponude.

Veličina slova A A A

Borba za smanjenje širenja koronavirusa je jeku, svi stručnjaci govore da smo u nju uključeni svi te da ćemo postići dobre rezultate samo ako cijela nacija bude djelovala kao dobro uigrana momčad. A najbolja mjera prevencije, uz sad već dobro poznate higijenske, je smanjenje kretanja, nepotrebnih izlazaka iz kuće i pogotovo odlazaka u zatvorene prostote u kojima boravi više ljudi.

Germania Sport kladionica se pridružuje apelima na građane da u ovoj situaciji budu odgovorni te da svi zajedno napravimo da opasnost od širenja pandemije prođe što prije.

A iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti široki spektar Germania Sport online ponude na najbrži, najjednostavniji i što je ovih dana važno najbezbolniji način.

Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti puno više koraka kako bi ste se okladili, preko stranice ili aplikacije Germania Sport samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je neophodno kako bi igra počela:

Da, toliko je lako i toliko brzo igra može početi- da li je u pitanju sportsko klađenje, uživo klađenje, online casino ili možda Lucky Super G ili neke loto igrice- donesi odluku!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Germania Sport kladionica)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka