Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Kazne za komentiranje suđenja: Kulešević mjesec dana ne smije kročiti na Pampas, Tomasu i Ercegu udarili po džepu

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 18.09.23. | 13:30

Nije Klakočer pustio da komentari na suđenje prođu bez kazne

Disciplinski sudac Hrvatske nogometne lige, Alan Klakočer, donio je odluke o kaznama nogometnih djelatnika uslijed neprimjerenog komentiranja sudačkih odluka, objavila je službena stranica HNL-a.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kazne uz objašnjenja prenosimo u cijelosti:

Ante Erceg (Istra 1961) kažnjen je zato što je nakon utakmice 6. kola Istra 1961 - Rudeš javno i neprimjereno komentirao suđenje, čime je povrijedio odredbe Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika i klubova pa mu se na temelju članka 83. st. 1 DP HNS izriče novčana kazna u visini od 2.500,00 eura.

PIXSELLPIXSELL


*Intervju Germanijaka u kojemu je Erceg komentirao suđenje pročitajte OVDJE.

Ivica Kulešević (Osijek, sportski direktor) kažnjen je zato što je nakon prvenstvene utakmice 7. kola Osijek - Dinamo javno i neprimjereno komentirao suđenje, čime je povrijedio odredbe Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika i klubova pa mu se na temelju članka 83. st.2. DP HNS izriče kazna zabrane obavljanja funkcije mjesec dana koja obuhvaća zabranu ulaska u svlačionice i pripadajuće službene prostorije te pristup klupi za rezervne igrače prilikom odigravanja prvenstvenih ili kup utakmica, odnosno novčana kazna u iznosu od 2.000,00 eura.

Stjepan Tomas (Osijek, trener) kažnjen je zato što je nakon prvenstvene utakmice 7. kola Osijek - Dinamo javno i neprimjereno komentirao suđenje, čime je povrijedio odredbe Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika i klubova pa mu se na temelju članka 83. st. 1 DP HNS izriče novčana kazna u visini od 1.500,00 eura.



Tagovi

Alen KlakočerHNLHNSIvica KuleševićAnte ErcegHrvatska nogometna ligaStjepan Tomas

Ostale Vijesti