Jurica Galoić/PIXSELL
Jurica Galoić/PIXSELL

Ivan Bebek VAR sudac na Ligi prvaka!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 18.09.23. | 09:04

Za očekivat je da će Bebek imati posla i na nekoj od utakmica Europa lige koja su na rasporedu u četvrtak, odnosno možda na Ligi prvaka u srijedu obzirom da se VAR za utakmice Lige prvaka rade iz VAR centra koji je u sjedištu UEFA-e u Nyonu.

Hrvatski sudac Ivan Bebek jedini će biti u pogonu od naših sudaca ovoga tjedna u europskim utakmicama. Riječki aribtar koji zbog godina i pravila UEFA-e ne može više djeliti pravdu na travnjaku, postao je specijalist za VAR sustav te će u utorak držati pod kontrolom utakmicu Lige prvaka u kojoj Feyenoord u Rotterdamu dočekuje škotski Celtic.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Za očekivat je da će Bebek imati posla i na nekoj od utakmica Europa lige koja su na rasporedu u četvrtak, odnosno možda na Ligi prvaka u srijedu obzirom da se VAR za utakmice Lige prvaka rade iz VAR centra koji je u sjedištu UEFA-e u Nyonu. Ivan Bebek prošli tjedan bio je VAR i na kvalifikacijama za EURO u dvoboju Irske i Nizozemske.

Zasigurno izbor UEFA-e nosi određenu satisfakciju riječkom arbitru čija se stručnost (pre)često dovodi u pitanju u HNL-u, iako je Bebek trenutno najkvalitetnije što Hrvatska ima od VAR sudaca. A to se, uostalom, moglo vidjeti na nedavnoj utakmici Osijeka i Dinama.




Tagovi

Ivan BebekLiga prvakaSudacSudačka komisija HNS-avideo sudacUEFA

Ostale Vijesti