Dubravka Petric/PIXSELL
Dubravka Petric/PIXSELL

Kulešević: "Bebek i Zebec su ubitačna kombinacija, ovo je sramota. Ako Mierez ode u Dinamo, ja dajem ostavku!"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 03.09.23. | 23:55

Sportski direktor Osijeka rigao je vatru na glavnog i VAR suca nakon derbija s DInamom.

Ivica Kulešević izašao je pred medije i jednim monologom prenio stav Osijeka što misli o suđenju u derbiju s Dinamom.

"Žao mi je što vam se obraćam u tonu. Ne tako davno prozvao sam Pajača da nas je pokrao u Rijeci, sram ga može biti. Šest mjeseci je dobio zabranu, Osijek nije dobio ništa. Ponovno prozivam Bebeka i Zebeca, to je ubitačna kombinacija za hrvatski nogomet. Sram ih može biti. Unakazili su derbi. Dva penala su dosudili, jedan dvije minute prije kraja. Svi mi koji smo igrali nogomet, znamo da nema govora o penalima. Prvi je bio van 16 metara. Niti na jednoj kameri se ne može ustanoviti. Drugi penal, nema govora. Presmiješan kontakt", rekao je Kulešević dodavši kako je navedeni dvojac došao na Pampas odraditi posao.


"Pozivam HNS Ii sudačku organizaciju da se očituje. U pet, šest dana smo planirali uložiti milijun ili dva eura, da li je potrebno to uložiti? Čestitam igračima svojima, ali ovo je sramota. Sveukupno, velik cirkus. U poluvremenu je drastično promjenio kriterij, nekoliko nerazumnih faulova, žute kartone. Penali. Odradili su posao vrhunski, sram ih može biti", nastavio je Kulešević dodavši kako može prihvatiti da su Dinamo i Hajduk nacionalni klubovi, ali da Osijek puno ulaže.

"Ovo što se događa je stvarno sramota. Imenom i prezimenom prozivam Bebeka i Zebeca, sram ih može biti".

Na pitanje hoće li Mierez u Maksimir, bio je jasan:

"Mierez neće završiti u Dinamu, nema šanse. Ako završi - ja sigurno nisam više sportski direktor NK Osijeka".

Uf, ovo bi mogao biti izazov. Ne bi se čudili da navijači Osijeka počnu inzistirati na prodaji Miereza u Dinamo nakon ove rečenice Ivice Kuleševića.

Još je nekoliko dana do kraja prijelaznog roka.

"Imamo ozbiljnih planova, u pregovorima smo, ali pitanje je da li inzistirati u pojačanja. Zbog čega, da ti doše sudac i masakrira te", završio je Kulešević.


Tagovi

Ivica KuleševićNK OsijekGNK DinamoSudačka komisija HNS-a

Ostale Vijesti