Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Tomas: "Zovu me ljudi, ovo je sramota za nogomet, u šoku sam. Mierez? Ja se nadam da ostaje"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 03.09.23. | 23:36

Trener Osijeka nije štedio suca Zebeca

Stjepan Tomas nije nikako mogao prihvatiti sudačke odluke Marija Zebeca u Dinamovom preokretu 2-3 u Pampasu u kojemu je Petković dva puta zabijao iz penala.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Zovu me ljudi, moji prijatelji koji su došli na utakmicu iz drugiih država, kažu da je ovo sramota za hrvatski nogomet. Sudac koji je izbivao godinu dana da dobije priliku suditi ovakav jedan derbi, izgubio je kontrolu nad utakmicom, presijecao ju stalno, pokušao sam reći četvrtom sucu da se pokušaju konsolidirati, svirao dva penala, vidjela je cijela Hrvatska, nemam riječi."

Mišljenje o penalima:

"Tko je to mogao vidjeti? Samo kamera s neba, drugi kazneni udarac, noga je prošla pored, nije ga dirnula. U šoku sam, ne mogu vjerovati da se ovo događa u hrvatskoj ligi."

Imali su 2-0 pa ispustili...

"Imali smo par prigoda, mogli smo možda podići taj rezultat, nemam što reći dečkima, nismo izdržali iz nekih razloga koje svi znamo, moramo se izdići, nadam se da ćemo biti puno jači. Kad imate 2-0, podsvjesno čuvate rezultat, trebli smo to s izmjenama napraviti, nismo iskoristili neke prilike, Dinamo je."

Prijelazni rok još traje...

"Imamo još par dana, sutra bi trebala doći dva igrača, do kraja prijelaznog roka još dva. Mierez ima ugovor s nama, on je naš igrač i ja se nadam da ostaje."


Tagovi

Stjepan TomasNK Osijek

Ostale Vijesti