Zeljko Hladika/PIXSELL
Zeljko Hladika/PIXSELL

Germanijak doznaje: Toplak više nije trener Kustošije, poznato tko će voditi klub naredne sezone

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 28.06.23. | 16:40

Čeka se službena objava kluba sa zagrebačkog zapada...

Nogometaši jurjevačkog Zrinskog iduće sezone igrat će u Prvoj NL, drugom razredu hrvatskog nogometa, nakon što su iz istoga izbacili zagrebačku Kustošiju. Pokušali su se Zagrepčani u finišu spastiti dovođenjem nekadašnjeg HNL trenera Samira Toplaka, ali ni on nije uspio spasiti ovaj brod koji je tonuo. Pozitivan je tek bio bombastični transfer mladog Senegalca u Barcelonu, ali primarni cilj, ostanak u ligi, nije ostvaren

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Unatoč želji, radu i nadi, Toplak nije zadržao klub među drugoligašima, dok treća liga niti njemu, jasno, nije primamljiva pa su se putevi njega i Kustošije razišli, doznaje Germanijak. Prema našim informacijama, na mjestu trenera novopečenog trećeligaša zamijenit će ga Damir Milinović, dobro poznato trenersko ime domaćih niželigaških travnjaka.

Zanimljivo, Milinović se od kluba koji je do sada vodio, Dubrave Tim Kabel, oprostio pobjedom upravo nad Kustošijom.

"Ovo je bila moja posljednja utakmica kao trenera Dubrave TK i još sam ponosniji i sretniji da smo ostvarili pobjedu. Onaj cilj koji je pred nas stavljen na početku sezone je ostvaren, odlazim sretan. Imali smo puno problema, bilo je objektivnih razloga zašto je sezona bila turbulentna, ali bez obzira na sve dali smo svoj maksimum. Ovo je najmlađa momčad u ligi, oscilacije, mladost, ludost, ali uspjeli smo nekako izbalansirati sve to skupa. Ono što je najvažnije mi smo svoj cilj ostvarili, drago mi je čuti igrače kako pjevaju i kako se vesele, mislim da će ova sezona u njihovim životima i daljnjoj karijeri biti jedna vodilja kako se moraju ponašati, jer sve što sam od njih želio je da budemo kao jedna obitelj, da budemo svi zajedno i kada ne ide i kada ide. Pokušao sam, ostvario, nitko sretniji od mene" rekao je Milinović odlaskom iz Dubrave.

Preseljenje s istočnog u zapadni dio Zagreba još nije službeno objavio ni trener ni klub, tako da se ono očekuje ovih dana prije nego li na crveno-crni stadion Kustošije u goste u prvom kolu nove sezone stigne Marsonija (19. kolovoza u 17:30 sati).

S druge strane, Samir Toplak će, pak, prema našim saznanjima put inozemstva. Gdje točno, doznat ćemo uskoro, a i vi skupa s nama. Znate da Germanijak uvijek doznaje.


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Samir ToplakAndy BaraDamir Milinović

Ostale Vijesti