Pixsell
Pixsell

Ni Španjolska, ni Turska: Talijanski prvoligaš zainteresiran za Livakovića!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 28.06.23. | 16:22

Talijanski mediji donose novu mogućnost za transfer Dominika Livakovića

Fiorentina je u potrazi za golmanom, a na tu temu se oglasio talijanski Corriere dello Sport. "Novi golman Fiorentine bit će stranac“, najavili su i otkrili kandidate.

Među tri glavna kandidata je i hrvatska hobotnica Dominik Livaković. Doduše, prema pisanju Tutttosporta, Livi je tek rezervna opcija.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naijme, Kölnov Timo Horn im je prva želja. Horn je spreman napustiti Köln u slobodnom transferu nakon 15 sezona u istom dresu. Od U17 do prve momčadi, 409 ukupnih nastupa skupio je u dresu Kölna. No, ove je sezone stao na gol samo u jednoj utakmici i to onoj DFB-Pokala protiv Jahn Regensburga, a Köln je slavio 6-5 nakon izvođena jedanaesteraca.

Međutim, kako prenosi Corriere dello Sport, to nije jedina ideja. U bilježnici su i Alphonse Areola iz West Hama te Dominik Livaković (čija je klauzula 10 milijuna eura), kapetan zagrebačkog Dinama i reprezentativac Hrvatske. Njegov ugovor završava 2024. i Fiorentina bi mogla odlučiti iskoristiti to kako bi uvjerila Plave da smanje zahtjeve. Osim toga, talijanski mediji kažu da imena Alessija Cragna iz Monze i Emila Audera iz Sampdorije također kolaju hodnicima Viola.

Ovo je treća destinacija s kojom se povezuje Dinamova jedinica, no Livi je na osvajanju prvenstva rekao: "A kuda idem?", kada su ga novinari pitali je li dogovorio s Villarrealom, Turcima, kime god potpis. Naravno, voljeli bi i dinamovci da Livi ostane na Maksimiru i pomogne im u izazovnoj sezoni koja je pred njima.

Fiorentina je opet itekako konkurentan klub. Ova sezona im je bila odlična, sve do dva bolna finala na kraju. Najprije im je Brozovićev Inter uzeo Coppa Italiju, a potom je West Ham bio bolji u finalu Konferencijske lige. Oba puta su Viole gubile 2-1. A daje Livi bio na vratima...Eh.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.





Tagovi

Dominik LivakovićLjetni prijelazni rok 2023GNK DinamoFiorentina

Ostale Vijesti