Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Drmić: "Iskoristit ću pauzu da se odmorim, žao mi je reprezentativaca koji će morati još više igrati"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 19.09.22. | 11:33

Josip Drmić i Arijan Ademi komentirali su Dinamovu pobjedu nad Lokomotivom u posljednjoj utakmici prije reprezentativne pauze.

Dinamo je jučer svladao Lokomotivu u Kranjčevićevoj s 2:1, u utakmici u kojoj Plavi nisu bili impresivni, ali su na kraju upisali tri boda, kako to kod velikih momčadi ide...

"Naša pobjeda je jedina pozitivna stvar s naše utakmice. Imali smo dobrih segmenata u utakmici, no i dosta loših. Potrebno je dobro izanalizirati utakmicu i vidjeti kako možemo biti još bolji, da nam se ne ponavljaju greške iz ove utakmice. Znamo da je Lokomotiva uvijek motivirana protiv nas, nezgodna. Reprezentativna stanka? Malo ćemo uzdahnuti, odmoriti, tempo je ubitačan, nije niti najzdravije. Ja ću iskoristiti ove dane za odmor. Žao mi je malo reprezentativaca jer će morati još više dati i igrati", rekao je za klupske kanale nakon utakmice Josip Drmić, a s prvim dijelom sezone zadovoljan je i Dinamov kapetan Arijan Ademi koji je jučer zabio prvi gol za Plave:

"Mislim da smo dosta dobro odigrali ovaj prvi dio sezone, moramo ovako nastaviti. Danas smo imali malih padova, no na kraju smo zasluženo nastavili. Pauza će nam dobro doći. Dobro je da smo svi zdravi, nadam se da će tako i ostati i nakon povratka iz reprezentacije", rekao je nakon utakmice Arijan Ademi.

Čak 13 Dinamovih prvotimaca priključit će se svojim reprezentacijama, a Ante Čačić će na mini-pripremama, koje počinju u petak, na raspolaganju imati 16 igrača, s time da su pretpoziv za svoje reprezenatcije dobili Luka Ivanušec (Hrvatska), Josip Drmić (Švicarska) i Robert Ljubičić (Austrija).

Nakon pauze, Dinamo u utorak 27. rujna gostuje u Borincima u šesnaestini finala Kupa, zatim na Maksimiru (1. listopada) dočekuje trećeplasirani Slaven Belupo, a onda gostuje kod Red Bulla u Salzburgu u sklopu trećeg kola Lige prvaka. (nr)





Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoHrvatska nogometna ligaHNLJosip Drmić

Ostale Vijesti