Jurica Galoić/Pixsell
Jurica Galoić/Pixsell

Dinamo će vratiti napadača s posudbe i dati mu šansu. Možda već na zimu!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 19.09.22. | 11:14

Sandro Kulenović odigrao je dosad svih 900 minuta u HNL-u, zabio je četiri pogotka, od toga dva Dinamu, upisao i četiri asistencije i u Maksimiru su zadovoljni kako se razvija

Sandro Kulenović opet je bio koban Modrima. Kao i u onom srazu u Maksimiru, kad je Lokomotiva vodila 0:2 pa Dinamo na kraju slavio 3:2, tad je zabio dva gola, jedan mu je poništen, a u nedjelju je također matirao Livakovića i izjednačio na 1:1. Kasnije je Bruno Petković pogotkom izvan šesnaesterca zabio za Dinamovu pobjedu.

Sandro Kulenović otišao je na posudbu u Lokomotivu još prošle sezone, tada u Dinamu za njega nije bilo mjesta, a na Kajzericu je otišao na vlastito inzistiranje. Nije želio u Nottingham Forest, niti drugamo, već je htio ostati Dinamov igrač i igrati u Lokomotivi, ne otići predaleko od Maksimira, nadajući se da će se jednog dana vratiti u svlačionicu pod Jugom. I, prema informacijama koje imamo, Kulenović je blizu ostvarenja svog sna.

Naime, u Dinamu su zadovoljni njegovim igrama i učinkom u dosadašnjem dijelu sezone, generalno, zadovoljni su kako 22-godišnji napadač napreduje u zadnjih godinu dana u Lokomotivi i u sve je izglednije da će ga Modri vratiti s posudbe i dati mu još jednu šansu u modrom dresu. Ugovor mu traje do lipnja 20024., u prošlom mandatu u Dinamu nije se snašao, nije uspio zabiti pogodak u službenoj utakmici. Išao je na posudbu u Rijeku, vratio se, ali onda opet otišao u Lokomotivu. Sad Dinamo ima u špici Brunu Petkovića i Josipa Drmića, tu je i Mahir Emreli koji, doduše, dobiva sve manje prilika i sve je više u drugom planu. A Čačić je i njega vidio kao konkurenta na mjestu špice, ali mu ne danje previše minuta. I, tu bi Kulenović mogao dobiti svoje mjesto.

Formalno, Dinamo Kulenovića s posudbe može vratiti već na zimu, za drugi dio sezone, ali hoće li se to dogoditi već tad, ovisi o kakav će tad biti odnos snaga u Dinamovom napadu. Hoće li netko od aktulanog kadra napustiti Maksimir? Ako ne, ostane li sve isto, tada je izvjesnije da će Kulenović do kraja sezone ostati na Kajzerici, 'bildati' statistiku i čekati ljeto za novi pokušaj u Dinamu. Kako sad stvari stoje, Dinamo ga planira vratiti, pitanje je samo kad.

Zanimljivost je da je Kulenović ove sezone odigrao svih 900 minuta u HNL-u za Lokomotivu.

HNL, 10. kolo

Petak, 16. rujna

Slaven Belupo - Varaždin 1:1

Subota, 17. rujna

Gorica – Osijek 0:1

Hajduk - Istra 1961 2:2

Nedjelja, 18. rujna

Rijeka – Šibenik 0:0

Lokomotiva - Dinamo 1:2




Tagovi

GNK DinamoNK LokomotivaHNLSandro Kulenović

Ostale Vijesti