Pixsell
Pixsell

Ante Čačić: "Možda smo utakmicu trebali ranije privesti kraju, sada se trebamo odmoriti. Ja prvi"

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 18.09.22. | 19:19

Strateg Dinama dao je komentar nakon 2:1 pobjede DInama protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj.

Dinamo danas nije briljirao, ali je opet pobijedio. Plavi su s 2:1 u Kranjčevićevoj svladali Lokomotivu i na reprezentativnu pauzu odlaze s prednosti od 11 bodova nad prvim pratiteljem Hajdukom.

"Utakmica je bila prava natjecateljska. Lokomotiva je bila motivirana, rastrčana s puno pokušaja na našim vratima. Ovo je 19. utakmica u kratkom periodu i jako je bitno da smo pobijedili. Odlazimo na odmor u dobrom raspoloženju. U listopadu nas očekuje jako težak raspored. Možda smo utakmicu trebali ranije privesti kraju, bili smo dosta nemirni. Lokomotiva je s dosta igrača ušla u završnicu. Na kraju vjerujem da smo zasluženo pobijedili. U 10 utakmica ostvarili smo 28 bodova. Čestitam dečkima na ovim rezultatima. Veselim se i povratku Marka Bulata, kao i lijepom pogotku Petkovića koji je još jednom dokazao da je zaslužio poziv u reprezentaciju", rekao je Čačić, a onda se osvrnuo na kratke pripreme nakon reprezentativne pauze:

"Sada kreće reprezentativna pauza, nećemo imati sve igrače na raspolaganju. No, moramo se prije svega odmoriti. Ja prvi. Kreće mikro ciklus kojeg ćemo završiti utakmicom u Jarmini. Prvi trening imamo u petak, nakon što se reprezentacija makne iz Maksimira".

HNL, 10. kolo

Petak, 16. rujna

Slaven Belupo - Varaždin 1:1

Subota, 17. rujna

Gorica – Osijek 0:1

Hajduk - Istra 1961 2:2

Nedjelja, 18. rujna

Rijeka – Šibenik 0:0

Lokomotiva - Dinamo 1:2



Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoHrvatska nogometna ligaHNLAnte Čačić

Ostale Vijesti