Tom Weller/DPA
Tom Weller/DPA

Dejan Lovren vrijeđao novinare nakon utakmice: "Podsmjehuješ se, smrade jedan"

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 17.12.22. | 21:15

Lovren je krivo protumačio osmijeh dvoje novinara zbog šale Andreja Kramarića i krenuo s uvredama

Zlatko Dalić često zaziva vjeru kao važan faktor u pripremi utakmica. Izbornik je iznimno produhovljen, prakticira takav život u poslu s kojim se bavi, ali i izvan njega. I kao takav ne bi možda bilo loše da nauči svog stopera Dejana Lovrena onoj biblijskoj koja kaže:

“U pobjedi se ne uzvisi, u porazu se ne ponizi!”

Naime, Lovren je još jednom napravio skandal. Nakon utakmice je sav ponosan davao izjave za strane medije, što je njegovo pravo. Kao što je njegovo pravo da te iste izjave ne daje za hrvatske medije. Može javnost preživjeti i bez velikih misli Dejana Lovrena. Ne bi bilo prvi put…

No, ovoga puta je prešao granicu. Naime, kada je prolazio pored hrvatskih medija obrušio se na kolege jer je proizvoljno zaključio da mu se smiju. Naime, prije njega je pored medija prolazio Andrej Kramarić koji je u šali dobacio kako nema potrebe da on priča jer uskoro dolazi Luka Modrić.

I to je izazvalo smijeh kod dvoje kolega, a koji je Lovren u svojoj glavi protumačio kao podsmijeh njemu osobno… I onda je krenuo s arsenalom uvreda. Tonski zapis su nam poslale kolege iz srpskih medija koji i sami nisu mogli vjerovati reakciji reprezentativca koji je maloprije postao treći na svijetu.

“Niste ponosni. Vi ste pljuvali od početka i niste vjerovali. Podsmjehuješ se, smrade jedan. Ti i ova gospođa”, krenuo je Lovren u smjeru kolege koji je ostao zbunjen.

“Krivo si shvatio, nisi u pravu”, uvjeravao ga je prozvani kolega, dok je drugi stao u njegovu zaštitu:

“Ne priliči ti. Radiš scenu pred svima. Čemu to? Zašto?”, pitao ga je.

“Zato što ljudi nisu sretni našim uspjehom”, pravdao se Lovren.

“E kako možeš to govoriti”, pitao ga je prozvani kolega.

“Zato što je to istina”, nastavio je Lovren.

“Sada je sramota to što govoriš”, zaključio je kolega.

“Krivo je protumačio, poludio je. Svi su ga smirivali. Govorili su mu da su ponosni. Nije slušao. Počeo se derati… Bila sam u totalnom šoku”, rekla nam je kolegica s portala Total Croatia News koju je Lovren prozvao.



Tagovi

Dejan LovrenHrvatska nogometna reprezentacijaKatarKatar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.

Ostale Vijesti