Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Bivšem Vatrenom se sprema raskid u aktualnom prvaku BiH nakon svega par mjeseci

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 28.12.23. | 15:50

Ostao je bez pogodaka i asistencija, ali je zato u sedam nastupa skupio jedan crveni karton.

Prema pisanju Sportsport.ba, izgleda kako će Filip Bradarić uskoro postati bivši u Zrinjskom.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, prema njihovim informacijama, Bradariću se sprema raskid ugovora nakon samo nekoliko mjeseci provedenih u klubu. Bradarić je dio aktualnog prvaka BiH postao početkom kolovoza, a u prvom dijelu sezone skupio je ukupno sedam nastupa za Plemiće u svim natjecanjima. Iako su mu rubrike pogoci i asistencije ostale prazne, ona s crvenim kartonima ima jednu ‘crticu’ budući da je u svom debiju u Premijer ligi BiH u porazu od Veleža 0-3 u 90. minuti zaradio izravan crveni karton.

Prije dolaska u Zrinjski Bradarić je više od godinu dana bio slobodan igrač. Iako je njegov životopis iznimno bogat te može biti ponosan na svoji igračku karijeru (Hajduk, Rijeka, Cagliari, Celta Vigo, Al Ain, Al Ahli), posljednje dvije godine mu ništa ne polazi za rukom te će biti prilično zanimljivo vidjeti gdje će nastaviti svoj nogometni put ako do raskida s Plemićima zaista dođe.

Podsjetimo, Bradarić je po dolasku u Zrinjski potpisao dvogodišnji ugovor, ali prema svemu sudeći osvajač svjetskog srebra na SP-u u Rusiji ni 2024. neće dočekati kao član kluba iz Mostara, a kamoli lipanj 2025. godine…

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Filip BradarićZrinjskiBiH Premijer liga

Ostale Vijesti