BET INFO: Atletico brani četvrtu poziciju, a mi dižemo tečaj u happy houru

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 02.03.17. | 14:14

Deportivo u službenoj utakmici nije slavio protiv Madrižana još od 2009. godine.

Atletico je s druge strane ipak daleko kvalitetnija momčad koja se bori za četvrtu poziciju, a s obzirom da im je konkurencija za petama nemaju pravo na pogrešku u ovakvim utakmicama. Tokom cijele sezone Deportivo je ostvario tek četiri pobjede, a skroman im je i napadački učinak, zabijaju tek nešto više od gola po utakmici što nije za pohvalu.

Nakon posljednje utakmice u kojoj su razbijeni od strane Leganesa dogodila se trenerska smjena. S obzirom da ih je razbila momčad koja im je konkurent za ostanak u ligi 'glavom' je to morao platiti sada već njihov bivši trener, Gaizka Garitano. Novi strateg momčadi iz La Corune je Pepe Mel, bivši trener Betisa, a njega već na samom startu čeka vrlo težak okršaj s jednom od najboljih ekipa u ligi.

Porazom od Barcelone na domaćem terenu u prošlom kolu, Atletico je kompromitirao svoju četvrtu poziciju. Sociedad se bodovno izjednačio s njima, Villareal je na samo tri boda zaostatka, no obje ekipe imaju utakmicu više od Atletica što znači da će pobjedom ovdje Madrižani vratiti prednost. Motivacije im zaista ne bi trebalo nedostajati.

Momčad Diega Simeonea na gostovanjima igra vrlo dobro, izgubili su samo tri utakmice van svog stadiona ove sezone što je respektabilan podatak. Obrambeno su također jedna od najboljih ekipa u ligi, primili su samo 21 gol, kao i Barcelona koja je jučer preuzela vrh ljestvice španjolskog prvenstva. Što se tiče ovakvih gostovanja gdje su bodovi praktički već unaprijed upisani Atletico je dosta pouzdan. Oni su ove sezone u ligi izgubili samo od Reala, Barcelone, Villareala, Seville i Real Sociedada, a sve su te ekipe u top šest momčadi prvenstva.

Deportivo nije slavio u službenoj utakmici protiv Atletica još od davne 2009. godine, a krajem rujna u prvom međusobnom dvoboju ove sezone Madrižani su kod kuće slavili s minimalnim rezultatom. S obzirom na situaciju, formu domaćina i veliki motiv Atletica teško da će se tradicija prekinuti u ovoj utakmici u koju Simeone kreće s najjačom postavom. Napad će predvoditi Gameiro i Griezzman.

Što se tiče efikasnosti obje su ekipa na prosjeku debelo iznad dva gola na utakmici. U susretima Deportiva samo šest puta nije palo barem dva gola, dok je kod Atletica to bio slučaj sedam puta tokom ove sezone. Tome treba dodati kako Atletico igra utakmice s većim brojem golova u zadnje vrijeme. Deportivo s druge strane posljednjih tjedana igra vrlo loše u obrani što nije dobar znak pred susret s opasnim Madrižanima.

Pobjeda Atletica ovdje je logična oklada, no mi vam predlažemo da 'dvojku' povežete s više golova na utakmici i tako podebljate tečaj. Situacija je takva da momčad Diega Simeonea ne smije kalkulirati i mora tražiti sva tri boda. Što se tiče golova statistika je na našoj strani, a i Deportivo izgleda jako loše u obrani posljednjih tjedana. Jedino vam Germania Sport nudi spajanje ishoda s golovima, a ovaj prijedlog se danas čini kao prilično uvjerljiva oklada. Tečaj na 2 i 2+ trenutno je 2,20, a ako ovu okladu odigrate u razdoblju od 18 do 20 sati, mi dižemo tečaj na 2,60. Kladiti se možete na OVOM linku.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

bet analizabet info

Ostale Vijesti