Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Ademi: "Nisam zadovoljan s bodovnim učinkom nakon tri kola i dalje se nadamo prolazu u drugi krug natjecanja"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 06.10.22. | 08:04

Kapetan Dinama očekivano nije bio zadovoljan nakon poraza od Red Bulla u Salzburgu, no i dalje vjeruje da hrvatski prvak može izboriti drugi krug Lige prvaka.

Nakon poraza od Red Bulla u Salzburgu izjavu je okupljenim novinarima u mix zoni Red Bull Arene dao i Arijan Ademi.

"Igrali smo dobro, Drmić je pred kraj imao dobru šansu, nažalost nije zabio. Spremamo se sada za drugu utakmicu u Zagrebu. Nemam što reći nego da se nadamo pobjedi. Red Bull je jako dobra momčad. Dobro smo se pripremili prije utakmice, pogledali dosta video analiza njihovih utakmica, vidjeli smo koliko su namučili Chelsea i Milan. Igraju odlične kontre, mladi su i brzi. Imali smo i mi svoje šanse koje smo mogli iskoristiti. Utakmica je mogla otići i u našu stranu. Imamo sada šest dana vremena da se pripremimo za utakmicu na Maksimiru".

Dinamo je iskusio sada sva tri protivnika u Ligi prvaka. Bi li ovakav bodovni učinak nakon tri kola potpisao prije početka natjecanja?

"Ne bih. Tražio bih više bodova. Pobijedili smo najtežeg protivnika, a izgubili smo od Milana i Salzburga. To je jednostavno nogomet. Nemamo što drugo nego nastaviti se pripremati za dalje, prvo za utakmicu na Maksimiru protiv Red Bulla, a onda želimo i ostvariti prolaz u idući krug".



Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoLiga prvakaArijan AdemiRed Bull Salzburg

Ostale Vijesti