Pixsell
Pixsell

Petković: "Možda su neke ranije Dinamove momčadi bile zadovoljne ako su odigrale dobro, a izgubile. Sada je drukčije"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 05.10.22. | 22:13

U mix zoni nakon uzakmice uhvatili smo Brunu Petkovića.

Nakon minimalnog poraza od Red Bull Salzburga svoj dojam utakmice iznio je Bruno Petković u mix zoni.

"Možda nismo imali ni dovoljno sreće. Trebamo izanalizirati utakmicu. Da smo mogli bolje, mogli smo. Sada ćemo iskoristiti iduće dane da probamo popraviti stvari koje nisu valjale. Mi se nekada možda previše podcjenjujemo, a precjenjujemo svoje protivnike. Pokazali smo, a to se i danas vidjelo, da možemo igrati sa svima. Ovih šest utakmica bit će dobar uzorak, imat ćemo generalnu informaciju kakvo je realno stanje, koliko smo jaki i koliko možemo. Možda sam i ja u zabludi".

Dinamo je najbolje igrao posljednjih 10 minuta kada se potpuno otvorio...

"Kao i svaki napadač želim da igramo što ofenzivnije, što bliže golu i što otvorenije. Nekada je bitnije držati balans ekipe. Imamo sada šest do sedam dana za analizu pa ćemo vidjeti kako ćemo izgledati na Maksimiru. Koliko će nam pomoći to što imamo više odmora od Salzburga? Ne bih rekao da će to nešto pretjerano utjecati. Možda ćemo imati malo svježe noge, ali ne vjerujem da će to presuditi utakmicu na Maksimiru. Pripremit ćemo se svakako kroz dva do tri dana".

Jeste li jako nezadovoljni nakon utakmice?

"Naravno, uvijek kada izgubiš utakmicu nije ti drago. Možda su neke ranije Dinamove momčadi bile zadovoljne ako su odigrale dobro, a izgubile. Sada je drukčije, mislim da imamo što reći u Europi. No, možda sa, ponavljam, ja u zabludi", rekao je za kraj Petković.


Tagovi

Dinamo ZagrebBruno PetkovićLiga prvakaRed Bull Salzburg

Ostale Vijesti