GmbH / Alterphotos/NORDPHOTO
GmbH / Alterphotos/NORDPHOTO

U Real Madridu na Hezonju gledaju kao 'prošlost', povratak u PAO svakim je danom sve realniji

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 12.03.24. | 17:22

Marca piše kako Kraljevska momčad Hezonju smatra 'izgubljenim'.

Na kraju tekuće sezone završit će i u ugovor Marija Hezonje s Real Madridom. Iako se o potencijalnom produljenju piše proteklih pola godine, izgleda kako kapetan hrvatske košarkaške reprezentacije ipak neće nastaviti svoj put u Madridu budući da konačan dogovor oko produljenja ugovora ipak nije uspio postići.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dva su razloga zašto Hezonja neće nastaviti svoj put u dresu Los Blancosa. Prvi su primanja, a drugi – uloga u momčadi. Hezonja želi biti prva napadačka opcija, ali to pored Muse i Campazza ne može postati. No, Hezonji je lako puno tražiti kad zna da mu se na nekom drugom stolu također puno toga nudi. Naime, PAO je za svojeg 'odbjeglog sina' spremio ugovor na dvije godine težak šest milijuna eura! Jasno, ne treba naglašavati da bi samim time Hezonja postao 'alfa i omega' momčadi čiji je već bio član i koju simpatizira od svojih najmlađih dana.

Ove sezone Hezonja je drugi najbolji strijelac Real Madrida (13 poena po utakmici) u Euroligi, četvrti najbolji skakač (4.4 skokova) te treći najbolji kradljivac lopti (0.9). PAO je pak vodeći u domaćem prvenstvu (ovog četvrtka očekuje ih derbi protiv drugoplasiranog Olympiacosa), dok su u Euroligi na sjajnom trećem mjestu. Momčad je već sada sjajno posložena, PAO dugo nije imao ovako jaka imena u svojim redovima (Nunn, Lessort, Mitroglu, Slouksa, Jerian Grant, Juancho Hernangomez, Vildoza), a s Hezonjom žele dodatno osnažiti napad te poslati poruku kako ih sljedeće sezone ne zanima ništa manje od osvajanja Eurolige.

Bilo kako bilo, Hezonja će još par mjeseci biti stanovnik Madrida, nakon čega bi se trebao vratiti u klub u kojeg je stigao 2021. nakon što su ga otpustili Griezzliesi. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Real Madrid košarkaMario HezonjaPanathinaikos

Ostale Vijesti