Neven Spahija vraća se u NBA ligu!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 05.08.19. | 22:24

Hrvatska kolonija u NBA ligi dobila je novo pojačanje.

Proslavljenom hrvatskom treneru ovo će biti drugi put da će raditi kao pomoćnik u najboljoj košarkaškoj ligi na svijetu budući da je od 2014. do 2017. bio pomoćni trener Atlante Hawksa.

Hrvatska kolonija dobila je tako novo pojačanje u NBA-u te će Spahiji društvo praviti još i  Bojan Bogdanović (Utah Jazz), Dario Šarić (Phoenix Suns), Ivica Zubac (LA Clippers), Mario Hezonja (Portland Trail Blazers), Ante Žižić (Cleveland Cavailiers), Dragan Bender (Milwaukee Bucks) i Luka Šamanić (San Antonio Spurs).

Treba naglasiti kako Memphis prema prvim predviđanjima nema prevelikih šansi stići do playoffa sljedeće godine, ali zato u svojem rosteru ima nekolicinu mladih igrača od kojih se najviše ističe Ja Morant, drugi izbor ovogodišnjeg NBA drafta oko kojeg će Grizzliesi nastojati izgraditi momčad.

Dodajemo za kraj kako će u Memphisu od sljedeće sezone svoje mjesto imati i jedan od miljenika zagrebačke publike Scoonie Penn, koji će baš poput proslavljenog hrvatskog trenera obnašati ulogu jednog od asistenata.

(foto:pixsell)


Tagovi

Neven SpahijaNBAMemphis Grizzlies

Ostale Vijesti