Germania
Germania

Slave li Augsburg (2.25) i Betis (2.25), iznos na računu skočit će vam u vis

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 12.04.24. | 10:23

Najveći tečajevi u državi samo u Germaniji!

Sva nogometna para mogu vam donijeti vikend pun para! Njemački okršaj s Hrvatima sa svih strana bit će prva napetost koja vam može donijeti sreću, a u Španjolskoj ćete malo za promjenu morati navijati za Betis ako želite da vam prođe listić.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Augsburg - Union Berlin (20.30) JEDINICA 2.25

Union Berlin stoji relativno dobro, u odnosu na period prije Nenada Bjelice, ali i dalje nije siguran od ispadanja. Ima šest bodova više od 16. Mainza i pobjeda u današnjem susretu približila bi ih željenom cilju. No, danas gostuju kod 7. Augsburga koji ove sezone igra iznad očekivanja. Doduše, Augsburgu je Europa tek bod bliže od 13. Uniona, tako da ima tek teoretske šanse za osvojiti šesto mjesto. Ova utakmica Unionu je bitnija.

Betis - Celta Vigo (21.00) JEDINICA 2.25

Betis se nalazi u očajnoj formi, s četiri poraza u nizu praktički su ostali bez šanse za plasmanom u Konferencijsku ligu, posebno jer baskijski klubovi Athletic Bilbao i Real Sociedad igraju odlično u zadnje vrijeme. A u dobroj formi je i Celta koja je sa sedam osvojenih bodova u zadnja četiri kola dodatno pobjegla Cadizu te sada ima tri boda više od zone ispadanja. Zanimljivo, Celta je slavila u zadnja tri međusobna susreta s Betisom, a Andalužani na pobjedu ne znaju već tri godine!

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.



Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti