Germania
Germania

Recept je jednostavan: odigrati na Racing, Auxerre i Široki, da džepovi postanu prilično duboki

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 08.04.24. | 11:11

Nigdje nećete naći veće tečajeve

Novi tjedan i nova prilika za dobitak, a za tako nešto tu je ponuda Germanije! Danas su na +dnevnom red' tri jedinice, sve redom nogometni parovi. Vrijedi probati…

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Široki Brijeg – GOŠK Gabela (18.00), JEDINICA 1.80

Sudar dva hrvatska kluba u susjednoj BiH. Široki je sedmi, relativno siguran od ispadanja, a GOŠK ima jednak broj bodova kao i Tuzla City i Željezničar koji je u zoni ispadanja. GOŠK-u ova utakmica više znači, no za pobjedu nad hrvatskim rivalom ne zna od 2017., odnosno u zadnjih sedam utakmica. No teško će do pobjede na zahtjevnom gostujućem terenu na kojemu je Široki ipak favorit.

Racing Santander – Alcorcón (20.30), JEDINICA 1.80

Racing se nalazi u dobroj formi i grčevito se bori ne samo za mjesto koje vodi u doigravanje za Primeru, već i za direktni plasman u Elitu. Prije ovog kola drugi Eibar bježao mu je samo dva boda i Racingov cilj je nastaviti utrku za drugo mjesto. Alcorcón je u zoni ispadanja, ali mu ostanak nije daleko. Vrlo važna utakmica za obje momčadi u kojoj je u statusu favorita domaća momčad.

Auxerre – Troyes (20.45), JEDINICA 1.50

Auxerre predvodi ljestvicu Ligue 1, a Troyes je u zoni ispadanja. Auxerre pobjedom odlazi na +7 od prvih pratitelja, a Troyes bježi iz zone ispadanja. Auxerre je dakako favorit, no očekuje ga opasni protivnik koji se bori za 'goli život'. Međutim, pitanje pobjednika u ovoj utakmici ne bi trebalo doći pod znak pitanja.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.



Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti