Kad je bal, odigrajte listić na kojem pobjeđuju Dortmund (2.35), Rubljov (1.35) i Nadal (1.25)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 16.04.24. | 11:02

Tri najveća tečaja, od čega dva na pobjede tenisača.

Osim na pobjedu Dortmunđana u četvrtfinalu Lige prvaka, danas vam se isplati kladiti na Nadala i Rubljova u osmini finala prestižnog ATP turnira u Barceloni.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Borussia Dortmund - Atletico Madird (21.00), JEDINICA 2.35

I ova dva sastava u prvom su nam četvrtfinalnom dvoboju pružila odličan nogomet. U prvom poluvremenu Atletico je potpuno dominirao, vodio 2-0, a Borussia se mučila da ozbiljnije stigne u suparničku trećinu. No, u nastavku dvoboja, osim pogotka koji im je dao znatno bolje izglede za uzvrat, populanri Milijunaši iz Dortmunda bili su čak blizu i poravnanju. Ipak, Colchonerosi su upisali 2-1 pobjedu koji će braniti pred 80 tisuća fanatičnih navijača u Dortmundu. Na jednom od najvatrenijih stadiona u Ligi prvaka, očekuje nas još jedan spektakl u borbi za polufinale, a da uvod bude još bolji, pobrinule su se obje momčadi upisavši pobjede u prvenstvenim ispitima. Borussia je slavila u Mönchengladbachu, a Atletico kod kuće protiv Girone.

Rubljov - Nakashima (13.55), JEDINICA 1.35

Osmi tenisač svijeta ne nalazi se u najboljoj formi, u zadnjih mjesec i pol dana upisao je samo jednu pobjedu u četiri meča. No, očekuje se povratak na pobjedničke staze protiv 87. Japanca Brandona Nakashime u borbi za osminu finala ATP-a u Barceloni. Ova dva tenisača do sada su se susrela samo jednom, u rujnu 2021. na tvrdoj podlozi u San Diegu. Rubljov je slavio s rutinskih 2.0 u setovima, a pobjeda Rusa očekuje se i danas. Rubljov je u prvom kolu bio slobodan, a Nakashima je svladao Evansa s 2-0 u setovima.

Nadal - Cobolli (16.00), DVOJKA 1.25

Jedan od najvećih tenisača svih vremena je u 2024.odigrao samo sedam mečeva. Glava želi, ali tijelo ne može popratiti. Što reći o njemu, a da se ne zna? Ako bude na 50 posto, Talijan nema šanse, ali s Rafom, koji sada ima 37 godina te je na ATP-ovoj ljestvici na 644. mjestu se nikad ne zna. Prije dva tjedna Rafa je rekao kako mu ‘tijelo ne dopušta da igra’, nadamo se da je sada sve sanirao i kako će pred svojom publikom opet pokazati dio onog ‘starog Rafe’ koji je oduševljavao cjelokupnu tenisku javnost 15-ak godina…

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.




Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti