Ako pobijede Monaco (1.25), Benfica (1.95) i Fiorentina (2.05), račun vam neće zatvoriti FINA

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 11.04.24. | 10:53

Najveći tečajevi u državi samo u Germaniji!

Miris vikenda je u zraku, a u zraku se osjeti i miris dobitnog listića, i to onog s najvećim tečajevima. Germania daje najbolje kvote na pobjede tri današnja favorita, dva nogometna i jednog košarkaškog.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Viktoria Plzen - Fiorentina (18.45), DVOJKA 2.05

Dvije stvari mogu ići na ruku Viktoriji u ovoj utakmici: prva je činjenica da igra pred svojim navijačima, a druga je da favorizirana Fiorentina ne igra u nekoj bajnoj formi. Talijanski sastav je u posljednjih pet utakmica zabilježio tek jednu pobjedu uz dva poraza i dva remija. Viole su i dalje favoriti u ovom okršaju, ali nije da se domaćin nema čemu nadati.

Benfica - Marseille (21.00), JEDINICA 1.95

Benfica je porazom od Sportinga vrlo vjerojatno prepustila naslova portugalskog prvaka u ruke omraženog rivala Sportinga, pa sada fokus seli na Europsku ligu. Protivnik portugalskom sastavu u četvrtfinalu je francuski Marseille koji igra slabu sezonu. Fracnuska momčad ima čak četiri poraza u nizu i nalazi se u očajnoj formi. Bez obzira na poraz od Sportinga, Benfica je i dalje favorit za pobjedu na svom terenu.

Monaco - Bayern (19.00), JEDINICA 1.25

Monaco ima imperativ pobjede jer se s Panathinaikosom, Barcelonom i Olympiacosom bori za drugo jesto uoči doigravanja koje počinje nakon ovog, posljednjeg kola redovnog dijela prvenstva. Bayern je 15. i može euroligašku sezonu završiti na 13. mjestu koje mu ne donosi ništa. Prema tome, teško je očekivati da će nemotivirani Bayern svladati motivirani Monaco, posebno ako znamo da su Kneževi slavili u posljednjih šest međusobnih utakmica.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.




Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti