Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Goluža: "I dalje me ljute dječje greške", Tamše: "Zvučat će glupo, ali zadovoljan sam pristupom"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 18.03.23. | 20:33

Zagreb je slavio u derbiju protiv RK Nexea

Rukometaši PPD Zagreba slavili su na svom parketu protiv našičkog Nexea 30:25 (15:14) u derbiju 5. kola doigravanja Hrvatske lige.

"Stvarno respektiramo Našice. Mi smo se tražili nakon SP-a. Nismo imali trenažni proces kakav nam treba, mi smo trenažna ekipa, sad smo se vratili u život, pogotovo drugo poluvrijeme mislim da je bilo jako, jako dobro. Ali mene muči to prvo poluvrijeme, igrali smo dobro, pogotovo Želja i Jakov u sredini. Izvanredno su reagirali, ali neke pogreške su nas koštale. Ne može se dogoditi da Kević dođe na lijevog beka, napravi fintu bez lopte i napadne na široku stranu kad je to njegova specijalnost, tu ga moramo braniti. Zakucali smo neke lopte... Zato je bilo prvo poluvrijeme u egalu, ali drugo, Panjtar je uhvatio par lopti, mi smo istrčali par polukontri, bili smo mudriji", rekao je zadovoljno goluža pa nastavio:

"Izrotirao sam Kvačića na srednjem, trebao mi je agresivniji igrač na toj poziciji, ali smetaju me te neke dječje greške kao recimo taj zadnji napad koji nije uopće trebao tako izgledati. Međutim, dobro. Mi smo u početku razmišljali da pobjedimo, uz dužno poštovanje Nexeu mi smo poslije gradili rezultat i mislim da smo ga izgradili."

Trener gostiju nije bio naravno sretan zbog rezultata, ali kaže da je zadovoljan pristupom.

"Zagreb se odvojio u drugom dijelu, teško se vratiti nakon toga u igru. Koliko god glupo zvuči, ja sam zadovoljan pristupom. Nismo potonuli skroz, jako nas puno stvari nije išlo, izrotirali smo sve igrače, nadam se da smo svi živi i zdravi jer imamo jako bitnu utakmicu već za tri dana", rekao je Branko Tamše i dodao:

"Mislim da je najveći problem u drugom poluvremenu bio baš taj igrač više na početku, tu smo propustili dvije, tri šanse, to je Zagreb sa svojim iskustvom i znanjem uspio iskoristiti. Mi smo došli, pokazali dobar rukomet koji gajimo. Napravili smo neke tehničke greške, promašili zicere, stative, ali sve je to sport i rukomet. Čestitam Zagrebu na pobjedi!"



Tagovi

Branko TamšeSlavko GolužaPaket24 Premijer liga

Ostale Vijesti