REUTERS/Kai Pfaffenbach
REUTERS/Kai Pfaffenbach

Zlatko Dalić: Najteža skupina na Euru! Cilj je proći dalje...

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 02.12.23. | 19:20

Hrvatski izbornik i predsjednik HNS-a osvrnuli su se na ždrijeb u Hamburgu koji je Hrvatsku smjestio u skupinu sa Španjolskom, Italijom i Albanijom.

Ždrijeb u Hamburgu nije nas pomazio. Hrvatska je u skupini sa Španjolskom, Italijom i Albanijom. Otvara se u Berlinu protiv Španjolske, ide se u Hamburg gdje igramo s Albanijom a skupinu završavamo s Italijom u Leipzigu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Izbornik Zlatko Dalić bio je u Hamburgu gdje je dao izjavu za HRT.

"Kada pogledamo, najteža grupa na Euru. Aktualni prvak Europe, osvajač Lige nacija i mi koji smo treći na svijetu. Bit će zahtjevno i teško. Čeka nas težak posao. Spektakl će to biti. Talijani imaju dobru ekipu. Albanci su bili dobri u kvalifikacijama. Treća bi trebala odlučivati. Nadam se da ćemo se spremiti, biti zdravi a to je najvažnije. Cilj je proći grupnu fazu", bila je prva reakcija Zlatka Dalića koji se veseli atmosferi u Njemačkoj.

"Imamo tri grada na sjeveru, moramo riješiti i kamp. Bit će velika podrška naših navijača i imat ćemo sigurno dobre uvjete".

U Berlinu se očekuje spektakl.

"Bit će spektakl sve tri utakmice. Albanija je bila sjajna u kvalifikacijama, ne smijemo ih podcijeniti. Nezgodno, teško i borbeno ali na to smo navikli. Šest mjeseci je pred nama. Nadam se da možemo riješiti", dodao je Dalić za službene stranice HNS-a, a na ždrijeb se osvrnuo i Marijan Kustić, aktualni predsjednik HNS-a:

"Sigurno da smo ušli u najjaču skupinu. Bit će zanimljivo, puno naših navijača. Vjerujem u izbornika, u igrače. Ako smo na razini i pravi, vjerujem u dobar rezultat".

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaEuro 2024Zlatko DalićVatreni

Ostale Vijesti