Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Željko Kopić vodi Dinamo u derbiju protiv Hajduka, Krznar dao prvu izjavu nakon ostavke

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 01.12.21. | 22:32

Bivši trener Hajduka vodit će Dinamo u derbiju ove nedjelje

Ostavka trenera Damira Krznara zatekla je ljude u Maksimiru. Ona nije bila iznuđena već je Krznar kao odgovorna i moralna osoba podnijela neopozivu ostavku.

„Ispred nas je neugodna utakmica s Hajdukom i u nju ulazimo poljuljani. Jednostavno, moj moralni čin je napraviti sve za momčad. Meni je uvijek Dinamo bio na prvom mjestu. Momčad je ta koja je na prvom mjestu. Moja je procjena da u ovom trenutku momčad treba pozitivan šok i možda je dobra prigoda da im zahvalim na podršci onima koji su podršku dali i da se ispričam onima kojim to nije bilo dovoljno i koji su s razlogom nezadovoljni. Ovog trenutka, možda još vruć, ali mislim da se sutra situacija neće promijeniti, definitivno dajem ostavku na mjesto trenera Dinama. U cilju da momčad napravi pozitivan iskorak i mentalni šok koji je potreban. Želim sreću novom treneru, želim sreću Dinamu. Bit ću navijač do kasne starosti. Mislim da je razlaz najbolje rješenje. Uvijek je Dinamo na prvom mjestu. Žao mi je što nismo uspjeli i što dobre partije nismo okrunili rezultatski. Moja je odgovornost da kažem dosta je. A zbilja je dosta”, rekao je Damir Krznar i pri tome šokirao sve oko sebe koji nisu očekivali takav rasplet.



Bilo je povuci - potegni, navodno i nagovaranja od strane igrača i ljudi iz kluba da prespava noć, ali Krznar je bio ustrajan u odluci.

Odmah su se zažarili telefoni, tražilo se vatrogasno rješenje i ono je pronađeno u uredu šefa nogometne škole. Dinamo će u derbiju s Hajdukom i protiv West Hama voditi njegov bivši trener Željko Kopić. To je za sada privremeno rješenje dok se ne pronađe ono trajnije. A možda Kopića krene karta…


Tagovi

Željko KopićDinamo ZagrebDamir Krznar

Ostale Vijesti